Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

To Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Φωτορεπορτάζ

To Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη: ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Φωτορεπορτάζ

Οι Εθνικιστές στην Κύπρο βροντοφώναξαν ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΑΝΟΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Εκατοντάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού όπου με την παρουσία τους τίμησαν τη θυσία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Οι δύο συναγωνιστές μας δολοφονήθηκαν από αριστερούς τρομοκράτες την 1η Νοεμβρίου 2013 έξω από τα Πολιτικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.



Η εκδήλωση άνοιξε με την κατάθεση λουλουδιών από το Μέτωπο Γυναικών.
Στη πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, στο άκουσμα των ονοματών των αδελφών μας ακούστηκε από εκατοντάδες στόματα η ιαχή ΠΑΡΩΝ, τόσο δυνατά που έφτασαν μέχρι τον τόπο όπου αναπαύονται.
Στη συνέχεια μετά τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, άναψαν οι δάδες και οι συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της Λεμεσού.
ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΑΝΟΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Το κύκλο των ομιλιών άνοιξε εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας ο Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό της θυσίας και στην ανάγκη να συνεχίσουμε τον Αγώνα των νεκρών συναγωνιστών μας.
Επόμενος στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχαλάκης Μιχαήλ, που αναφέρθηκε στη θυσία των παιδιών αλλά και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης τόνισε τη σημασία της θυσίας του Γιώργου και του Μάνου και πως ο αγώνας συνεχίζεται και μέσα και έξω από τη Βουλή.
Προτελευταίος ομιλητής ο προσκεκλημένος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης. Ο συναγωνιστής Σαχινίδης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και τόνισε την ανάγκη όλοι οι Εθνικιστές στην Κύπρο να ακολουθήσουν το Ε.ΛΑ.Μ. ώστε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Τελευταίος στο βήμα, βρέθηκε ο Πρόεδρος και Βουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου, ο οποίος είπε πως το καλύτερο μνημόσυνο προς το Γιώργο και το Μάνο είναι η συνέχιση του αγώνα που ξεκίνησαν τα αδέλφια μας μέχρι τη Νίκη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-ethniko-laiko-metwpo-timhse-thn-mnhmh-tou-giwrgou-fountoulh-kai-tou-manw#ixzz4OvdAtdRs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...