Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Στις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από το πολύνεκρο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν «έφαγαν πόρτα» τα θύματα επειδή οι δηλώσεις τους «δυναμώνουν την ακροδεξιά»!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Στις εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από το πολύνεκρο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μπατακλάν «έφαγαν πόρτα» τα θύματα επειδή οι δηλώσεις τους «δυναμώνουν την ακροδεξιά»!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ολόκληρη η Ευρώπη έβλεπε τις συνέπειες της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων» με την φρίκη του τρομοκρατικού χτυπήματος στο θέατρο Μπατακλάν και σε άλλες περιοχές πέριξ αυτού από οπλισμένους ισλαμιστές τρομοκράτες, αποφασισμένους να σπείρουν τον θάνατο και την φρίκη.
Θυμηθείτε τα γεγονόταν εκείνης της μαύρης νύχτας της ισλαμικής τρομοκρατίας:


Τώρα, ένα χρόνο μετά, στο θέατρο Μπατακλάν έγινε συναυλία στην μνήμη των θυμάτων αυτής της τραγωγίας, μόνο που τα θύματα «έφαγαν πόρτα». Συγκεκριμένα, δύο μέλη του συγκροτήματος Eagles of Death Metal, που βρίσκονταν επί σκηνής εκείνη την ημέρα και γλίτωσαν από θαύμα δεν έγιναν δεκτοί στις εκδηλώσεις γιατί σε αυτό το διάστημα είχαν προβεί σε δηλώσεις που... «δυνάμωναν την ακροδεξιά».
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, επρόκειτο για τον τραγουδιστή Τζέσι Χιους και ένα άλλο μέλος της μπάντας, που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τον χώρο από τον διευθυντή του Μπατακλάν, Ζυλ Φρουτός.
«Ήρθαν και τους πέταξα έξω. Υπάρχουν πράγματα που δεν συγχωρούνται», είπε ο Φρουτός στο Γαλλικό Πρακτορείο, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Χιους μετά την τραγωδία.
Θυμίζουμε τις είχε πει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος και οδήγησε στο να μη γίνει δεκτός στις εκδηλώσεις:
«-Νομίζετε ότι η πολιτική ορθότητα σκοτώνει τα φυσικά μας ένστικτα και μας κάνει ευάλωτους;
-Οπωσδήποτε. Υπήρχαν δύο κορίτσια που συμμετείχαν. Ήταν στο χώρο και εξαφανίστηκαν πριν από τους πυροβολισμούς και αυτές οι γυναίκες ήταν με την παραδοσιακή μουσουλμανική περιβολή. Γνώριζαν ότι οι άνθρωποι δεν θα τις έλεγχαν, λόγω του τρόπου που ήταν ντυμένες. Πιάστηκαν μερικές ημέρες αργότερα.
-Οι Γάλλοι είναι τόσο απασχολημένοι με το ρατσισμό, ώστε αφήνουν τους μουσουλμάνους να ξεφεύγουν με τις δολοφονίες.
-Μια ημέρα μετά, στο γήπεδο, οι μουσουλμάνοι αποδοκίμασαν τη στιγμή του ενός λεπτού σιγή και εμείς ελάχιστα ακούσαμε γι’ αυτό από τον Τύπο. Είδα μουσουλμάνους να γιορτάζουν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Σε πραγματικό χρόνο! Πώς ήξεραν τι συνέβαινε; Πρέπει να υπήρχε συντονισμός.
-Το Ισλάμ είναι ένας λύκος που κλαίει φωνάζοντας «ισλαμοφοβία», προκειμένου να μας κάνει αναίσθητους και να γίνουμε πιο εύκολο θήραμα.»
Αυτές οι δηλώσεις, στις οποίες αποτυπώνεται η αλήθεια οδήγησαν στην αποβολή των θυμάτων από την εκδήλωση στο Μπατακλάν. Γιατί η παγκοσμιοποίηση θέλει να ξεχαστεί αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα και οι αιτίες του. Να φαντάζει στις μελλοντικές γενιές ως ένα «ατύχημα» που δεν είχε σχέση με την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων». Και όπως λένε όλοι οι πολιτικάντηδες ανά τον κόσμο: «Προς Θεού, μην δυναμώνουμε την ακροδεξιά».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntroph-kai-aischos-stis-ekdhlwseis-gia-ton-ena-chrono-apo-to-polunekro-isla#ixzz4PuHBpyQl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...