Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Θρήνος στο σιωνιστικό λόμπι από την εκλογή Τράμπ: Ελπίζουμε να μην κάνει πραγματικότητα όσα είπε για να βγει Πρόεδρος

Θρήνος στο σιωνιστικό λόμπι από την εκλογή Τράμπ: Ελπίζουμε να μην κάνει πραγματικότητα όσα είπε για να βγει Πρόεδρος

Το μήνυμα που έστειλαν οι αμερικανοί κατά της παγκοσμιοποίησης από τις κάλπες των αμερικανικών εκλογών ελήφθη από το σιωνιστικό λόμπι, το οποίο ρίγησε από την ήττα της αιμοσταγούς υποψηφίας τους, Χίλαρι Κλίντον.


Σήμερα σύσσωμος ο σιωνιστικός τύπος αναφέρεται στις δηλώσεις των εκπροσώπων της «άκρας δεξιάς» ανά την Ευρώπη και μεταδίδει την ανάγκη να παραμείνουν οι ΗΠΑ ένας «φάρος προόδου, ανοχής και ελεύθερης σκέψεως», όπου με την τελευταία έκφραση προφανώς εννοούν υποχείριο του σιωνιστικού λόμπυ, το οποίο σκορπίζει τον όλεθρο στην ανθρωπότητα για την «ασφάλεια του Ισραήλ» και την παγκόσμια κυριαρχία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ακριβώς την ίδια ρητορεία χρησιμοποίησε και η Μέρκελ σε σχετικές δηλώσεις της.
Συγκεκριμένα, οι Times Of Israel αναφέρονται στις δηλώσεις της Μαρίν Λε Πεν, του Geert Wilders, του Nigele Farage και της Χρυσής Αυγής για την νίκη του Τράμπ, σημειώνοντας ότι αυτός εκλέχτηκε υιοθετώντας εθνικιστική ρητορεία, γεγονός που αποτελεί και το μεγαλύτερο μήνυμα αυτών των εκλογών.
To Jewish Political News & Updates από την πλευρά του περιορίζεται στην αιχμή του δόρατων των Εθνικιστών ανά τον κόσμο, της Χρυσής Αυγής, και σημειώνει ότι «δεν είναι υποσχόμενη η αρχή του Τράμπ με την στήριξη της Χρυσής Αυγής» και περιβάλλει αυτή την δήλωση με τις γνωστές ανοησίες περί «ομοιότητας» μεταξύ Μαιάνδρου και Σβάστικας και όλα τα συναφή.
Το Bloomberg σχετικά με το ζήτημα δημοσίευσε μία άκρως διασαφηνιστική ανάρτηση, στην οποία λέει πως η εκλογή Τράμπ είναι άμεσο απότοκο των διεθνών τοκογλύφων και των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το μετοχολόγιο των κεντρικών τραπεζών ανά τον κόσμο, που προστάζουν την παγκοσμιοποίηση και την φτωχοποίηση των Λαών.
Η ρητορεία περί «προόδου» και «δημοκρατίας» όταν έρχεται από το πιο ρατσιστικό κράτος, που δεν έχει δεχτεί ούτε έναν «πρόσφυγα», που υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τις παραδόσεις του και την θρησκεία του, αλλά απαιτεί από όλους τους άλλους να αλλοτροιωθούν από την παγκοσμιοποίηση, προκαλεί τουλάχιστον γέλιο, αλλά και προβληματισμό.
Το σίγουρο είναι ότι η εκλογή Τράμπ με την υιοθέτηση μίας εθνικιστικής ρητορείας θα αποτελέσει κάτι που θα πρέπει να έχουν κατά νου οι πολιτικάντηδες ανά τον κόσμο, ασχέτως της πολιτικής που αυτός θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται σε ολόκληρο τον κόσμο και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το σάρωμα των ιδεών της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, που προωθούνται από τα γνωστά σκοτεινά συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrhnos-sto-siwnistiko-lompi-apo-thn-eklogh-tramp-elpizoume-na-mhn-kanei-pr#ixzz4PcRZbxlZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...