Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στην Μυρτώ: Δωρεά της ιατρικής κλίνης και της συσκευής οξυγόνου στο νέο της σπίτι

Η μητέρα της Μυρτούς, κυρία Μαρία Κοτρώτσου με τον συναγωνιστή Ιάσονα Βλαμάκη της Oxytech Labs και τον Ηλία Κασιδιάρη
Δίπλα στην Μυρτώ βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με αφορμή την επερχόμενη εγκατάσταση στο νέο τόπο κατοικίας της έπειτα από μακρά περίοδο διαμονής στο κέντρο αποκατάστασης. Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Κινήματος, δωρίσαμε στην Μυρτώ μία καινούρια τηλεχειριζόμενη ιατρική κλίνη που θα διευκολύνει την καθημερινότητά της, καθώς και την απαραίτητη συσκευή παροχής ιατρικού οξυγόνου. Για την εγκατάσταση των ιατρικών οργάνων μερίμνησε ο συναγωνιστής Ιάσων Βλαμάκης της εταιρείας Oxytech Labs.


Η Μυρτώ συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012 όταν έπεσε θύμα βάναυσης δολοφονικής επίθεσης από αλλοδαπό εγκληματία. Η αγριότητα του δράστη και οι ανεπανόρθωτες βλάβες που προκάλεσε στην μικρή Μυρτώ οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη του (παρά την σκανδαλώδη κρατική υπόθαλψη και προστασία, που οδήγησε στον αρχικό εγκλεισμού του σε... φυλακές ανηλίκων!). Για αυτή, αλλά και για κάθε ανάλογη περίπτωση ειδεχθούς εγκλήματος η επαναφορά της θανατικής ποινής θεωρείται απόλυτα δίκαιη.
Σύμφωνα με την μητέρα, κυρία Μαρία Κοτρώτσου, η Μυρτώ βρίσκεται σε μια θέση με 100% αναπηρία, καθώς δεν μιλάει, δεν κινείται δεν τρώει. Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνει καλύτερα. Η Χρυσή Αυγή εύχεται καλή ανάρρωση και προπαντός καλή δύναμη στον σκληρό Αγώνα που δίνει η μικρή Μυρτώ και η οικογένειά της. Με τις μικρές μας δυνάμεις θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε σε αυτό τον Αγώνα. 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-dipla-sthn-murtw-dwrea-ths-iatrikhs-klinhs-kai-ths-suskeuhs-o#ixzz4gYdiMDDd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...