Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Ομιλία για την Γενοκτονία των Ποντίων στα Πολιτικά Γραφεία Πάφου


Το βράδυ της Τετάρτης 17/5 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Στράτο Καρανικολάου με θέμα την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.


Παρέθεσε στοιχεία για τις επιθέσεις που δέχτηκαν οι Έλληνες του Πόντου από τις ορδές βαρβάρων του Κεμάλ Αττατούρκ, που είχαν ως στόχο την ολοκληρωτική εξόντωση του Ελληνισμού από την γη των προγόνων τους. Κλείνοντας υπογράμμισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να ξεχάσουμε την γενοκτονία 353000 Ποντίων και θα αγωνιστούμε για την διεθνή αναγνώριση όλων των εγκλημάτων που διέπραξε η Τουρκία ενάντια στον Ελληνισμό.
Ο συναγωνιστής επίσης τόνισε πως θα δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για να απελευθερώσουμε κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης, καθώς το χρωστάμε στους προγόνους μας και στις 353000 ψυχές των Ποντίων αδελφών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσιογράφος του BBC: Η υποτιθέμενη χημική επίθεση των δυνάμεων του Άσαντ ήταν σκηνοθετημένη από δυτικές μυστικές υπηρεσίες .

Με αναρτήσεις μας στις 10 Απριλίου 2018 ( ΝΑΤΟ και Ισραήλ με «fake news» και «false flag operations» προκαλούν Ρωσία, Ιράν και Συρία ) ...