Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Το τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ


Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας προκάλεσε το θάνατο 22 μέχρι στιγμής, νέων ως επί το πλείστον ανθρώπων.
Οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες επέλεξαν μία συναυλία δημοφιλούς τραγουδίστριας για να σκοτώσουν νέους ανθρώπους που ήταν στην πλειοψηφία τους λευκοί,χριστιανοί και Άγγλοι.  


Για πολλοστή φορά ζητούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από τα ευρωπαϊκά εδάφη και την επανεξέταση χορήγησης υπηκοοτήτων σε αυτούς.
Οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. έχουν μεγἀλη ευθύνη για την επικρατούσα σημερινή κατάσταση διότι με διάφορες νομοθεσίες (περί ρατσισμού, ρητορικής μίσους) προσπαθούν να εξοντώσουν όχι τους τρομοκράτες αλλά τους γηγενείς κατοίκους που αμύνονται από  την τρομοκρατία.
Ιδιαίτερα για την Κύπρο, συν τοις άλλοις, το Ε.ΛΑ.Μ. έχει προτείνει το κλείσιμο των οδοφραγμάτων αφού στα κατεχόμενα είναι υφέρπουσα η υποστήριξη προς τους ισλαμιστές.
Δυστυχώς για   τους πολέμιους των Ιδεών μας η τρομοκρατία έχει χρώμα, φυλή και θρησκεία.


Στράτος Καρανικολάου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Μουσταφά λειτουργεί ως πράκτορας της Άγκυρας και μας οδηγεί σε νέες υποχωρήσεις

Ο Μουσταφά Ακιντζί δείχνει, για ακόμα μια φορά, το πραγματικό του πρόσωπο, λειτουργώντας ως πράκτορας της Άγκυρας, ζητώντας σύσταση κοινή...