Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΛΕΠΕΝ, ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!


Γράφει ο Αντίοχος
«Λεπτομερές σχέδιο για την προστασία της δημοκρατίας», είχε καταστρωθεί από το γαλλικό κατεστημένο στην περίπτωση που κέρδιζε τις εκλογές η Λεπέν, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.
Το περιοδικό l’ Obs, επικαλούμενο τρεις ανώνυμες πηγές με γνώση του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που θα εφαρμοζόταν σε περίπτωση νίκης της Λεπέν, αναφέρει πως είχε σχεδιαστεί από μια μικρή ομάδα υπουργών και κορυφαίων δημοσίων υπαλλήλων.


Αρχικά, το σχέδιο προέβλεπε, συνεχή και εκτεταμένα επεισόδια στο Παρίσι και στις μεγάλες πόλεις από τσογλανοκομμουνιστικές παρακρατικές οργανώσεις και με το πρόσχημα του κινδύνου να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, δεν θα παραδιδόταν η προεδρία στην Λεπέν και θα παρέμενε στην εξουσία ο πρωθυπουργός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπερνάρντ Καζνέβ, μέχρι νεωτέρας! Δηλαδή, χουντάρα του κερατά!
Μάλιστα, το… συνταγματικό τόξο της Γαλλίας θα στηριζόταν στο άρθρο 8 του Συντάγματος, που προβλέπει ότι ο πρόεδρος ορίζει πρωθυπουργούς – αλλά μόνο το κοινοβούλιο μπορεί να τους απομακρύνει από το αξίωμα, με ψήφο μη εμπιστοσύνης.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» προέβλεπε την σύγκληση του γαλλικού κοινοβουλίου (στο οποίο πλειοψηφούν οι «δημοκράταροι»…) σε έκτακτη συνεδρίαση στις 11 Μαΐου, τέσσερις ημέρες μετά το δεύτερο γύρο, για να επικυρώσει την εγκαθίδρυση της «δημοκρατικής» χουντάρας!
Γιατί δεν μας εκπλήσσουν καθόλου οι «δημοκράταροι»;
(ΥΓ): Λέτε, οι μεγάλοι «δημοκράτες» να’ χουν φτιάξει κι εδώ τίποτα παρόμοιο για το μέλλον – όταν θα είναι έτοιμη να ανέλθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή; Ή μήπως θα το φτιάξουν την τελευταία ώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...