Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ! Έρανο για την τουρκική υπηρεσία αεροπορίας στην Ελληνική Θράκη διεξάγει το προξενείο και οι τουρκόφρονες!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ! Έρανο για την τουρκική υπηρεσία αεροπορίας στην Ελληνική Θράκη διεξάγει το προξενείο και οι τουρκόφρονες!

Έρανο μεταξύ τουρκοφρόνων ξεκίνησε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, για την κακοιμοίρα την Τουρκική Αεροπορία, που μετά το πραξικόπημα δεν έχει πιλότους.
Συγκεκριμένα, η έκκληση του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, που δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα του Προξενείου αναφέρει:


«Σε αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία… Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροπορίας».
Ουσιαστικά κάποιοι λένε πρόκειται για χρήματα που θα δοθούν για τη διαστημική υπηρεσία που ονειρεύεται ο Ερντογάν, ενώ τον έρανο διεξάγει ο ψευδομουφτής, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να πείσει τους κάτοικους της Θράκης να δώσουν τα χρήματα για την κρατική υπηρεσία της Τουρκίας.
Η ενέργεια αυτή του προξενείου να οργανώνει έρανο για μία τουρκική υπηρεσία, συνιστά κατάφωρη παραβίαση της αποστολής που έχει ένα προξενείο και συνιστά λόγο για απέλαση του πρέσβη, των διοικητικών υπαλλήλων του προξενείου, καθώς και όσων καλούν σε έρανο για τον τουρκικό στρατό, που εποφθαλμιά την Θράκη μας.
Θα παρέμβει κάποιος Εισαγγελέας να ελέγξει την όλη κίνηση αυτή που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στους Έλληνες Μουσουλμάνους; Θα ελέγξει ποιοι και γιατί υποκινούν αυτή την κατάσταση και προτρέπουν σε προδοσία τους ανθρώπους αυτούς, αφού τα χρήματα που θα δοθούν, θα χρησιμοποιηθούν ενάντια στην πατρίδα μας;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-kleisei-to-projeneio-erano-gia-thn-tourkikh-aeroporia-sthn-ellhnikh-thra#ixzz4ftwkpikf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...