Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για την Επικαιρότητα στα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού



Την Πέμπτη 4 Μαΐου στα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του κινήματος Στράτο Καρανικολάου για τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα, τις δραστηριότητές τους και την προσέγγισή τους στο Κυπριακό. Παράλληλα ανέλυσε τις Εθνικές εκλογές της Γαλλίας, τονίζοντας πως εάν εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή, η Μαρίν Λε Πεν θα πνέει ένας άνεμος Εθνικός σε ολόκληρη την Ευρώπη, βάζοντας τις βάσεις για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τραπεζιτών.



Ακολούθως ο Επαρχιακός Λεμεσού, Στέλιος Νεάρχου έκανε μια ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας στην Κύπρο. Έδωσε έμφαση στις απανωτές τουρκικές προκλήσεις οι οποίες μένουν αναπάντητες από την κυβέρνηση Αναστασιάδη, για να μην χαλάσει το δήθεν καλό κλίμα. Τόνισε επίσης πως με την τακτική της υποχώρησης που ακολουθείται θα οδηγούμαστε συνεχώς σε αδιέξοδα, απεμπολώντας τα Εθνικά μας δίκαια.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με μεταξύ του Επαρχιακού  Λεμεσού και του κόσμου, ανταλλάσοντας απόψεις για τα θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...