Κυριακή 28 Μαΐου 2017

To νέο Μνημόνιο, το “survivor” και η αποχαύνωση ενός ολόκληρου λαού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

To νέο Μνημόνιο, το “survivor” και η αποχαύνωση ενός ολόκληρου λαού - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην εποχή της παντοδυναμίας της, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, προκειμένου να είναι ο λαός απόλυτα υποτεταγμένος χρησιμοποιούσε το δόγμα “άρτον και θεάματα”. Κάτι ανάλογο χρησιμοποιεί και το κυρίαρχο σύστημα της ξενοκρατίας, το οποίο κατέχει την εξουσία στην Πατρίδα μας.


Και εις ό,τι αφορά τον “άρτον” βεβαίως, πολλοί θα διατυπώσουν τον αντίλογο ότι υπάρχει κρίση οικονομική. Είναι γεγονός, όμως, πάρα ταύτα και το “ξερό παξιμάδι”, στο οποίο έχει μεταβληθεί ο άρτος του μέσου πολίτη, είναι αρκετό για τον νεοέλληνα ραγιά, ο οποίος σε κατάσταση ευωχίας πλημμυρίζει τις εθνικές οδούς στα εορταστικά τριήμερα και έχει περιέλθει σε μία κατάσταση όχι απλής παθητικότητας, αλλά κυριολεκτικά αποχαύνωσης!
Αυτά εις ό,τι αφορά τον “άρτον” και όσο για τα θεάματα και την σημασία τους το είδαμε πολύ ξεκάθαρα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 όταν ταυτόχρονα μεταδίδοντο από την κρατική τηλεόραση η συζήτηση και η ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου και η γνωστή εκπομπή “survivor” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Τραγική ειρωνεία για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά η λέξη “survivor” σημαίνει ο επιζήσας και το μεγάλο ερώτημα, το οποίο τίθεται, είναι εάν με τα όσα συμβαίνουν εις βάρος της Πατρίδος μας εδώ και δεκαετίες και ιδιαίτερα τα τελευταία επτά χρόνια του μνημονίου θα επιβιώσει τελικά ο Ελληνικός Λαός; Ένας λαός, ο οποίος επαναλαμβάνω, γιατί δεν μου αρέσει να κολακεύω και να ωραιοποιώ την ζοφερή κατάσταση, είναι εν πολλοίς άξιος της μοίρας του.
Επανέρχομαι όμως στο τηλεοπτικό θέαμα της βραδιάς της Πέμπτης 18ης Μαΐου 2017 και στην απήχησή του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία την κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία γινόταν η ψηφοφορία για το μνημόνιο, από την οποία κρίνεται το μέλλον του Έθνους μας, έφτασε η τηλεθέαση στο ΣΚΑΪ και στην γνωστή σειρά “SURVIVOR” το 72,1% στους νέους, ενώ στην ΕΡΤ1 σημείωναν τηλεθέαση τα συμβάντα της βουλής 1,2%! Αυτή και μόνον η σύγκριση δείχνει ότι ένας ολόκληρος λαός βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας, αλλά δείχνει επίσης και την βαθιά περιφρόνηση του λαού και κυρίως των νέων για ένα πολιτικό γίγνεσθαι, το οποίο έχει με σφοδρότητα αποκηρύξει. 
Δεν θα πρέπει να λησμονούμε επίσης στο σημείο αυτό την παθητικότητα και την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός σήμερα τα εθνικά θέματα.
Η τουρκική απειλή είναι προ των πυλών και στα ψιλά πέρασε σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ότι μέσα στα πλαίσια της ασκήσεως με πραγματικά πυρά του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, έχει καταληφθεί σχεδόν ολόκληρο το Αιγαίο και η απειλή δυστυχώς δεν έρχεται μόνον από την Ανατολή. Με τις ευλογίες αυτών, που κατέχουν στην πραγματικότητα την Πατρίδα μας, δρομολογείται στα Βόρεια και Δυτικά σύνορά μας ένα κράτος δορυφόρος της Τουρκίας με ξεκάθαρες εχθρικές προθέσεις έναντι της Ελλάδος. Οι Αλβανοί κατόρθωσαν να ιδρύσουν ένα κράτος τεμαχίζοντας την Σερβία, το Κοσσυφοπέδιο, και ταυτόχρονα ελέγχουν πλέον πολιτικά και τα Σκόπια!
Το σχέδιο για μια μεγάλη Αλβανία προχωρεί κανονικά, ενώ στον Νότο το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το οποίο είναι η Κύπρος, δέχεται πιέσεις και προκλήσεις. Λόγια του αέρα τα περί λύσεως στο Κυπριακό και για όποιον έχει αμφιβολία αρκεί η τελευταία δήλωση της επίσημης Τουρκίας ότι ακόμη και εάν ευρεθεί λύση στο Κυπριακό τα κατοχικά στρατεύματα δεν πρόκειται να φύγουν από την Ελληνική μεγαλόνησο! Ποια λύση όμως είναι δυνατόν να υπάρξει με τα στρατεύματα του Αττίλα στην Κύπρο μας;
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι ο λαός μας με κύρια ευθύνη ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου έχει περιέλθει σε κατάσταση αφασίας. Και για αυτό το πρώτο και κυρίαρχο μέλημά μας, η κυρία στόχευση του αγώνος μας πρέπει να είναι ο πόλεμος ενάντια στον ραγιαδισμό που έχει απλωθεί σαν πανούκλα στον λαό μας και απειλεί αυτή την ίδια την επιβίωσή του.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-neo-mnhmonio-to-survivor-kai-h-apochaunwsh-enos-oloklhrou-laou-arthro-to#ixzz4iMF4rRrI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...