Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Κάτω οι Μνημονιακοί - Εθνικισμός Τώρα!

Κάτω οι Μνημονιακοί - Εθνικισμός Τώρα!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι" 
«Ντρέπεστε γιατί είπατε ψέμματα;». «Δεν καταλαβαίνετε τι ψηφίζετε!». «Έχετε καμία σχέση με την Αριστερά και τα κοινωνικά στρώματα που εκπροσωπεί;». Αυτές ήσαν μερικές από τις επωδούς των παρεμβάσεων των «κοινωνικών φορέων» στις κοινοβουλευτικές Επιτροπές για τα νέα αντιλαϊκά και εθνοκτόνα μέτρα. Και είναι οι «φορείς» αυτοί, υπάλληλοι της κομματοκρατίας, που δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι, δεν αρνήθηκαν να αδειάσουν στα αφεντικά τους τα ταμεία όπου επί δεκαετίες οι εργαζόμενοι κατέθεταν τους κόπους τους για την επικουρική τους ασφάλιση. Είναι αυτοί που πρόθυμα συνυπέγραψαν την εξαθλίωση αυτών που εκπροσωπούν, με αντάλλαγμα μια θέση διοικητή ή γραμματέα.


Μόνο αν βγει κανείς από το νεφέλωμα της κομματικής αυταπάτης, μπορεί να αντιληφθεί ότι οι πολιτικάντηδες όλων των βαθμίδων, Αριστεράς και Δεξιάς δεν ντρέπονται καθόλου. Αν διέθεταν ίχνος φιλότιμου και εντιμότητας, θα είχαν αντισταθεί έμπρακτα στις πολιτικές των κομμάτων τους. Οι πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που διαχειρίστηκαν την εξουσία χρεώνοντας την χώρα προς άγραν ψήφων και υπέγραψαν και υπογράφουν μνημόνια, δεν ντρέπονται και δεν είναι προδότες, γιατί για να προδώσει κανείς κάτι, πρέπει να το πιστεύει κατ’ αρχήν και τώρα να το απαρνιέται. Αν δεν δεσμεύεται, το κοροϊδεύει. Και οι πολιτικάντηδες είναι εξ ιδεολογίας, εκ πεποιθήσεως και εκ συμφέροντος, απάτριδες και υπηρέτες ξένων συμφερόντων.
Οι πολιτικάντηδες ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν. Γι’ αυτό και φροντίζουν εγκαίρως να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα του εαυτού τους και της κλίκας τους, διώχνοντας τα χρήματά «τους» στο εξωτερικό πριν τα capital controls, και επενδύοντας στα ίδια funds που ξεκοκκαλίζουν τις περιουσίες των Ελλήνων, την ίδια ώρα που στέλνουν τον λαό στα συσσίτια, στην ανεργία, στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και στον αργό θάνατο. Και θα συνεχίσουν να τα κάνουν αυτά και άλλα τόσα, όσο οι απαξιωτικά αποκαλούμενοι «ένστολοι» θα κάθονται σαν επαίτες στους διαδρόμους του κάθε Χουλιαράκη που θα αρνείται να τους συναντήσει. Όσο οι ιερωμένοι θα δέχονται αδιαμαρτύρητα την καταβαράθρωση των όσων υποτίθεται ότι πιστεύουν. Όσο οι ήρωες της καθημερινότητος Έλληνες πολύτεκνοι, θα εκλιπαρούν την κρατική ελεημοσύνη αντί να διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους ως αντίδωρο των όσων προσφέρουν στο έθνος που πεθαίνει ταχέως.
Όσο ο λαός θα παραμένει ένας χορός υπνοβατών, εξαρτημένος από την τηλεπροπαγάνδα, και το ναρκωτικό των τηλεοπτικών παιχνιδιών, όπως ευθέως και αναίσχυντα ανέφερε ο υπουργός Τσακαλώτος το βράδυ της ψήφισης του 4ου μνημονίου. Τότε αριστεροί κατσαπλιάδες και δεξιά λαμόγια, θα τον κοροϊδεύουν και θα τον εξαπατούν με πλήρη συνείδηση. Και για να τελειώνουμε με την Αριστερά και το διαβόητο κοινωνικό της έργο.
Η Αριστερά είναι το μακρύ χέρι του διεθνούς Κεφαλαίου. Δικαιώματα στους εργαζομένους έδωσαν κάποιοι «κακοί του παραμυθιού» οι οποίοι καθιέρωσαν το οκτάωρο και την αργία της Κυριακής, -μερικά από αυτά που καταργούν σήμερα οι Αριστεροί-, και χάρισαν τα δάνεια στους αγρότες αντί να ξεπουλούν την γη μας όπως οι «Δημοκράτες». Η Αριστερά το μόνο που κατάφερε με τους «αγώνες» της είναι να κατασκευάσει στρατιές ανέργων, κλείνοντας ελληνικές βιοτεχνίες και εργοστάσια, προκειμένου να μετατρέψει τους Έλληνες σε δούλους ξένων συμφερόντων, σε ανέργους και προλετάριους. Για την Αριστερά, αυτός είναι πολιτικός σκοπός. Γιατί στην Αριστερά είναι πολύ ευκολότερο να διαχειρίζεται άτομα εξαρτημένης εργασίας και απελπισμένους ανέργους, παρά αγρότες με δική τους γη, στρατιωτικούς με υψηλό φρόνημα, έντιμους επαγγελματίες, υπερήφανα αφεντικά της ζωής τους που δεν χρειάζονται ούτε το ξένο Κεφάλαιο για να τους στηρίξει, ούτε τους διεθνείς εργατοπατέρες για να τους υπερασπιστούν.
Η ψήφος στην Αριστερά είναι ψήφος στην ανεργία και την προλεταριοποίηση, όπως η ψήφος στην Δεξιά είναι ψήφος στον αμοραλισμό και την εκμετάλλευση του πατριωτικού αισθήματος του λαού. Για μας τους Εθνικιστές, ο Λαός πρέπει να πάψει να αναζητά ποιμένες στους αποτυχημένους παγκοσμίως μπολσεβίκους και τους καταστροφικούς καπιταλιστές των χρηματιστηρίων. Ο Λαός μας πρέπει να πάρει την απόφαση πως για να ζήσει, πρέπει να ζήσει ως Έλληνας, και για να ζήσει ως Έλληνας πρέπει να στηριχτεί ξανά στις ρίζες του Έθνους και να απλώσει δυνατά τα κλαδιά του προς το Αύριο, με υπερηφάνεια, ανεξαρτησία και ελευθερία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katw-oi-mnhmoniakoi-ethnikismos-twra#ixzz4hhOXpHyX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...