Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχία στις μαθητικές εκλογές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου


Επιτυχία για το κίνημα μας στις μαθητικές εκλογές στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα.Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξέλεξε αντιπρόσωπο στο Κεντρικό Συμβούλιο του σχολείου. Το Κεντρικό Συμβούλιο αποτελείται από 7 μέλη άρα μιλάμε για ένα 14,2%, ένα ποσοστό που σίγουρα δεν μπορεί να παραγνωριστεί.
Το κίνημα μας παρουσιάζει ραγδαία άνοδο και έχει αγκαλιαστεί από το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, την νεολαία. Δεν έχουν περάσει μάλιστα πολλές μέρες από την δράση του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τοποθετώντας αφίσες απευθύνοντας κάλεσμα στους μαθητές να ενταχθούν στις τάξεις του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος. Οι μαθητές δείχνουν έτοιμοι να απορρίψουν όλα τα παραδοσιακά κόμματα και υπεύθυνα να ακολουθήσουν τον δύσβατο δρόμο των εθνικιστών.
Τέλος θα θέλαμε να υποσχεθούμε σε όλους όσους πολέμησαν την συμμετοχή μας στο Κεντρικό Συμβούλιο του σχολείου ότι θα μας βρίσκουν παντού απέναντι τους, έτοιμοι να υπερασπιστούμε καθετί το ελληνικό. 

Υποσχόμαστε επίσης σε όσους μας στήριξαν ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα αντισταθούμε σε κάθε ξεπούλημα εντός της παιδείας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποχαυνώσει την νεολαία και να την καταστήσει έρμαιο στις ορέξεις του κάθε πολιτικάντη. Η μόνη αγνή και τίμια φωνή ακούγεται πιο δυνατή από ποτέ και βγαίνει από τα λαρύγγια των Εθνικιστών, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...