Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ


Στις βουλευτικές εκλογές της  Κυριακής στην Ελβετία, το Λαϊκό Κόμμα SVP έλαβε  ποσοστό γύρω στο 25,3% και αναδείχθηκε το πιο δυνατό κόμμα της χώρας.

Παρόλο τον πόλεμο που δέχθηκε από τα Μ.Μ.Ε. της Ελβετίας και παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος ασχολήθηκε με την οικονομική κρίση, το SVP, ενδέχεται να έχει δύο μέλη στην επταμελή ελβετική κυβέρνηση που εκλέγεται στις 14 Δεκεμβρίου. Τα ισχυρότερα κόμματα της Βουλής μοιράζονται τις υπουργικές θέσεις στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Με σταθερές θέσεις εναντίον της λαθρομετανάστευσης  και της πιθανής  εισόδου στην Ε.Ε. οι Ελβετοί Εθνικιστές με το υψηλό ποσοστό που πήραν από τον λαό της χώρας τους μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα και της δικαίωσης.
Στην Κύπρο που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα , το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αποτελεί την μόνη εστία αντίστασης κατά της εισβολής και κατοχής, κατά της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας, της συρρίκνωσης των εισοδημάτων μας.
Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι το μοναδικό Κίνημα που αγωνίζεται για την διατήρηση της Ελληνικότητας , της Εθνικής μας Ταυτότητας , της προσήλωσης στα Ορθόδοξα και Εθνικά Ιδεώδη!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...