Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΡΩΜΗ - ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ





Στους δρόμους της Ρώμης διαδήλωσαν οι Εθνικιστές μαθητές του Μετώπου Νεολαίας της FORZA NUOVA κατά των νέων περικοπών στην παιδεία που επέβαλε η καταρρέουσα κυβέρνηση του Μπερλουσκόνι.

Στις 7 Οκτωβρίου η Lotta Studentesca όπως ονομάζεται η μαθητική οργάνωση της Forza Nuova διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας διαμέσου των κεντρικότερων σημείων της αιωνίας πόλης.
Στην Ιταλία, την Κύπρο, την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες έρχεται η νέα γενιά των Εθνικιστών που αποτελεί φόβητρο για την παγκοσμιοποίηση, την Ε.Ε., τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.

Μάταια προσπαθούν με νέους νόμους να φιμώσουν τα Εθνικιστικά κινήματα και να υποτάξουν τις συνειδήσεις , τα κατά τόπους φερέφωνα του κατεστημένου.
Οι λαοί της Ευρώπης ξυπνούν και ξαναστρέφονται προς τις Παλαιές Ιδέες, εκείνες της Ανεξαρτησίας, του Σεβασμού των συνόρων, των Παραδόσεων, της πραγματικής Ελευθερίας και Ασφάλειας των πολιτών τους.


Στράτος Καρανικολάου
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...