Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Εκατοντάδες Εθνικιστών πορεύθηκαν χθες, 04/01, στη Λεμεσό, όπου και πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα αλληλένδετα προβλήματα της Ανεργίας και της Λαθρομετανάστευσης.

Η όλη πορεία ξεκίνησε στις 20.00 από τον χώρο στάθμευσης του Εναέριου, και τα μέλη μας αφού πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξαν στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) όπου έγιναν ομιλίες.

Το μήνυμα που δόθηκε δυνατό και ξεκάθαρο. Καμία ανοχή στην δεύτερη μορφή εποικισμού/αφελληνισμού της Πατρίδος μας δια μέσου της Μετανάστευσης. Η κοινωνία, με μέσο τοΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αντιστέκεται εμπράκτως την ίδια ώρα που οι απατεώνες που ζήτησαν την ψήφο του λαού για να "αγωνιστούν" ενάντια στην Λαθρομετανάστευση ήταν εξαφανισμένοι, όπως συνηθίζουν σε κάθε μή-εκλογική περίοδο.

Υπάρχει ένα Κίνημα που δεν πέφτει σε "χειμερία νάρκη" μετεκλογικά. Που έχει πλέον την κοινωνία στο πλευρό τουΑυτό το Κίνημα αγωνίζεται νυχθημερόν για τα Πιστεύω του και την ύπαρξη του Ελληνισμού στην Πατρίδα μας. Η μάχη συνεχίζεται σε ιδεολογικοπολιτικό επίπεδο καθημερινώς στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) μέχρι την Τελική Νίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...