Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το κατάντημα μας


  
Όσο πλησιάζει το εθνικό μνημόσυνο του Αρχηγού τόσο με πόνο καρδιάς νιώθω πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είμαστε.
Τα τότε παλληκάρια του αγωνίσθηκαν για ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΣΗ ενώ η πολιτική μας, μας οδήγησε στην τουρκοποίηση ή καλύτερα στην αμφισβήτηση αν ή Κύπρος είναι ελληνική με μια μερίδα ελλήνων της Κύπρου και ενάντια της θελήσεως του Ελληνικού λαού μας άλλαξαν τις ταυτότητες που έγραφαν ότι είμαστε Έλληνες.
Οι Άγγλοι επέβαλλαν την ποινικοποίηση σε όποιο  σωματείο έβαζε ως σκοπό την Ένωση. Τώρα προσπαθούν να μας επιβάλλουν την κυπριακή σημαία ως σημαία μας και ακόμη να αλλάξουν την γλώσσα μας, υπόψη ότι αν είσαι Έλλην διώκεσαι ως σαν αλλοδαπός στην Κύπρο αλλά αν είσαι τούρκος έχεις ΑΣΥΛΟ .
Θα έρθουν στο μνημόσυνο να μας πουν λόγια, που μάλιστα δεν είπε, θα πουν ότι ήταν αγωνιστής και από την άλλη οι ίδιοι προσπαθούν με τον φάκελο της Κύπρου να του φορτώσουν το πραξικόπημα ενώ ήδη ήταν νεκρός, ούτε θα πουν πόσο πρόστυχα συμπεριφέρθηκε ο ολετήρ της Κύπρου ο μακάριος που με στήριγμα τους ανθέλληνες και ειδικά τους κομμουνιστές είχε ένα εφεδρικό και παράνομες ομάδες που κατάτρεχαν τους ενωτικούς γριβικούς .


Τώρα δεν λέμε τους Τούρκους εισβολείς διότι στην ομιλία του στα Ηνωμένα έθνη τους κάλεσε να τον βοηθήσουν ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ αλλά εδώ στην Κύπρο όσο πιο επίορκος ανθέλληνας αντιεθνικιστής είσαι τόσο προοδεύεις, αν τολμήσεις και τα πεις κινδυνεύεις να σε λοιδορήσουν, να σε συκοφαντήσουν και να σε κατατρέξουν μέχρι τον αφανισμό σου.
Έτσι είναι η δημοκρατία που έχουμε. Οτιδήποτε  είναι κατά του συστήματος είναι μίασμα, πρέπει να εξαφανίζεται. Για αυτό όταν τα δυο κόμματα συμφωνούν για το ξεπούλημα της Κύπρου τότε  δεν πρέπει να υπάρχουν άλλες φωνές.
Ας ελπίσουμε ότι το ΕΛΑΜ θα καταφέρει να κάνει κάτι!

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...