Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου (23/3/13) Λίγες ώρες μακριά από μια νέα κατοχή



Προ το πυλών σε μια νέα κατοχή φαίνεται να βρίσκεται η Κύπρος, αφού ετοιμάζονται να υποδουλώσουν όση ελεύθερη γη μας έχει απομείνει και το μέλλον μας, σε ένα νέο κατακτητή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Φαίνεται η πολιτικολογία των τελευταίων ημερών και οι τεχνητές κρίσεις πανικού που δημιούργησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι με τους εδώ εντολοδόχους τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έπιασαν τόπο και όλα όσα συνέβησαν καθόλου τυχαία δεν ήταν.

Για το σημερινό κατάντημα φυσικά και δεν είναι άμοιροι των ευθυνών κανένας εκ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αφού με την εμφανέστατη τους αδράνεια με σαφέστατο σκοπό την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, κατάφεραν να οδηγήσουν την οικονομία μας σε ακόμη δυσκολότερες μέρες.

Από την πρώτη μέρα υπερτονίσαμε, χωρίς μισόλογα, την εναντίωση μας σε οποιαδήποτε συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους. Σε αντίθεση με την κοντόφθαλμη πολιτική όλων των υπολοίπων, εμείς βλέπουμε το παράδειγμα της Ελλάδας απ’ όπου και μπορούμε να διακρίνουμε που θα μας οδηγήσει η προγεγραμμένη συμφωνία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους τους Έλληνες της Κύπρου να γυρίσουν την πλάτη τους στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο που καταδυνάστευσε τον τόπο μας και ενωμένοι μαζί μας να αγωνιστούμε μέχρι την ολική κάθαρση από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες μαςΑπαιτούμε να οδηγηθούν οι υπαίτιοι για το σημερινό κατάντημα στην φυλακή και να δημευθεί η περιουσία του προς όφελος της κοινωνίας.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...