Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας



Άλλη μια εκδήλωση με αντικείμενο την ενημέρωση των φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σχετικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής επί παντός εθνικού και κοινωνικού ζητήματος, έλαβε επιτυχώς χώρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Πλήθος κόσμου από τους δύο νομούς έδωσε βροντερό παρόν το Σάββατο 9 Μαρτίου στην εκδήλωση με αντικείμενο την Παιδεία στο Εθνικό Λαϊκό Κράτος.



Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, Γραμματέας της Τ.Ο. Πέλλας και μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου, με μία σύντομη αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές και όχι μόνο εξελίξεις. Αναφέρθηκε, επίσης, σε σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία και ιδίως τον αγροτικό της πληθυσμό. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κρούσμα εμφάνισης συγκεκριμένου σκουληκιού που βλάπτει τις καλλιέργειες καλαμποκιού στο χωριόΠιπεριά Αλμωπίας στην Αριδαία. Προτείνοντας λύσεις και ζητώντας από το κοινό να μη μένει  παθητικός δέκτης σε όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης κάλεσε άπαντες σε διαρκές παρόν στις δράσεις του Κινήματος και τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης μέσα από τις δομές του, με πλήρη συνείδηση και Πειθαρχία.


Εν συνεχεία στο βήμα προσήλθε ο Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, Γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας. Σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε στον ανηλεή πόλεμο που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από τον αστικό υπόκοσμο και τις μαρξιστικές συμμορίες, τόσο εντός όσο και εκτός του κοινοβουλίου. Προχωρώντας στην εισαγωγή στο βασικό αντικείμενο της εκδήλωσης, χαρακτήρισε την Παιδεία ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τη νεολαία και το μέλλον του Έθνους και υπογράμμισε την μέριμνα που θα επιδείξει στον πολύπαθο αυτό τομέα μία Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ηλίας Σταύρου, εκπρόσωπος Τύπου της Τ.Ο. Ημαθίας και κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη την περασμένη εβδομάδα και στην παταγώδη αποτυχία του συστήματος και των αριστερών υπηρετών του να πλήξει το Κίνημά μας με ανήθικες σκευωρίες. Περνώντας στο αντικείμενο της ομιλίας, ο Συναγωνιστής Σταύρου αναφέρθηκε στη τραγική κατάσταση της Παιδείας στην Πατρίδα μας σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα. Αναλύοντας τις αδυναμίες, τα κακώς κείμενα αλλά και τις στοχευμένες πλημμέλειες του σημερινού εκπαιδευτικού συστήματος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην σύνδεση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας που γίνεται όπως χαρακτηριστικά είπε «Όχι μόνο ανήθικα, αλλά και αποτυχημένα». Εν συνεχεία ανέλυσε τις θέσεις τις Χρυσής Αυγής για το ζήτημα της Παιδείας και το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, τονίζοντας την αντίθεσή του Κινήματος στο περίφημο σχέδιο «Αθηνά» που κονιορτοποιεί τις ελάχιστες εναπομείνασες δομές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγχωνεύοντας και καταργώντας τμήματα με μόνο κριτήριο την εξοικονόμηση πόρων για τους τοκογλύφους δανειστές μας. Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείψει και το πρόγραμμα Διάπλασης των Παίδων που προκάλεσε τις λυσσώδεις αντιδράσεις των αστών και των κόκκινων αλητήριων, που είχαν συνηθίσει εδώ και δεκαετίες να επιδίδονται ανεμπόδιστα στη μόλυνση αθώων παιδικών ψυχών με την ασθένεια του μπολσεβικισμού και του ανθελληνικού κοσμοπολιτισμού. Κλείνοντας, ανέφερε επιγραμματικά ότι το εκπαιδευτικό σύστημα του Εθνικολαϊκού Καθεστώτος της Χρυσής Αυγής θα μεριμνά για την εμπέδωση του κοινοτικού πνεύματος και την διαμόρφωση μίας πραγματικά ελέυθερης και υπεύθυνης προσωπικότητας για τον νέο Έλληνα, ώστε να εισέλθει ως ώριμο άτομο και πιστό στις αρχές και τις αξίες του ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού στους κόλπους της Λαϊκής Κοινότητας.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...