Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η αλλοίωση των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες ως επί το πλείστον μουσουλμάνους το θρήσκευμα.
Στην δραματική αλλαγή που συντελείται μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν τα κόμματα του κατεστημένου και οι ευρωομάδες τους στην Ε.Ε.
Με πρόσχημα την παγκοσμιοποίηση , τα λεγόμενα ανοικτά σύνορα, την καταστροφική ελεύθερη μετακίνηση νομίμων και παρανόμων επιτρέπουν με τη βούλησή τους και με νόμους που θεσπίζουν την εγκατάσταση υπονάπτυκτων αλλογενών πληθυσμών.

Το γεγονός αυτό υποβιβάζει το επίπεδο διαβίωσης των Ευρωπαίων πολιτών ενώ δημιουργεί προβλήματα με την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας.
ΒΙΕΝΝΗ-ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Πρόσφατα στο Αμβούργο της Γερμανίας το σοσιαλιστικό κόμμα SPD , συμβουλεύτηκε  τουρκικούς και μουσουλμανικούς συλλόγους του κρατιδίου  σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην περιοχή αυτή της Βόρειας Γερμανίας λαθροβιούν περίπου 130.000 μουσουλμάνοι.
Ως αποτέλεσμα της πολυπολιτισμικής ανησυχίας των Γερμανών σοσιαλιστών  ήταν η ...ανακήρυξη του Ισλάμ,από το τοπικό κοινοβούλιο, ως σημαντικού στοιχείου της ζωής των Γερμανών!
Η απόφαση χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους αντιπροσώπους του κεντροδεξιού CDU , του κόμματος των αριστερών DIE LINKE και από το κόμμα των Πρασίνων.
Οι αλλαγές που επέρχονται είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Αναγνωρίζονται από το κρατίδιο όλες οι σημαντικές εορτές του Ισλάμ.  Κατά την διάρκειά τους θα δικαιούνται  οι μουσουλμάνοι μαθητές να απέχουν από τα μαθήματά τους όπως επίσης και οι εργαζόμενοι από τις δουλειές τους.
Επίσης προβλέπεται  η ανέργεση ακόμα περισσοτέρων τζαμιών για να εξασκούν οι μουσουλμάνοι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και να μπορούν βέβαια οι ιμάμηδες να φανατίζουν και να στρατολογούν ευκολότερα τρομοκράτες.
Να υπενθυμίσουμε τη περίπτωση του προσφάτως απελαθέντως ιμάμη του Βερολίνου  ο οποίος παρακινούσε στην βία το ευσεβές ακροατήριό του ενώ προέτρεπε τους άρρενες μουσουλμάνους να μην δημιουργούν σχέσεις με Γερμανίδες διότι τις θεωρούσε  βρώμικες! Οι ίδιοι βέβαια είναι λάτρεις της καθαριότητας!
Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να προσέξουμε με ποιές οργανώσεις ήρθε σε συμφωνία το κρατίδιο του Αμβούργου.  Πρόκειται για την αλεβιτική κοινότητα της πόλης , το ισλαμικό κέντρο κουλτούρας,το συμβούλιο ισλαμικών κοινοτήτων ( SCHURA) και η ισλαμιστική τουρκική ένωση του Αμβούργου (DITIB). Αυτή η τελευταία υποστηρίζεται απευθείας από το τουρκικό κράτος . Ο εκπρόσωπος της DITIB, Αλτούγκ, δήλωσε μετά την ψήφιση του νόμου ότι είναι μια ιστορική μέρα για την Γερμανία. Θα περιμένουμε να δούμε τι εννοεί!
 Όμως και η SCHURA  είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη οργάνωση η οποία αρκετές φορές απασχόλησε την γερμανική δικαιοσύνη.
Ο πρόεδρος της, Μουσταφά Γιολντάς,έχει κατηγορηθεί ότι ήταν μέλος της μεγαλύτερης ισλαμιστικής οργάνωσης, Μιλλί Γκιορούς,την οποία είχε ιδρύσει ο Νεχμετίν Ερμπακάν που προπαγάνδιζε την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και της μεγάλης Τουρκίας. Ο Ερμπακάν ήταν ο πνευματικός δάσκαλος του σημερινού πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ερντογάν.
Είναι γνωστό πως το τουρκικό κράτος ενισχύει όλες αυτές τις οργανώσεις με διάφορους τρόπους έτσι ώστε να δημιουργήσει ισχυρούς τουρκικούς και ισλαμικούς πυρήνες σε όλη την Ευρώπη κάτι δυστυχώς που δεν αντιλαμβάνονται τα κόμματα του άθλιου ευρωπαϊκού κατεστημένου. Αντιθέτως τις ενισχύουν ενώ διώκουν όσους αντιστέκονται.
Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Θράκη όπου η Τουρκία φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό παρακράτος. Στην Ελλάδα το μόνο κόμμα που συνεχώς φέρνει στην επικαιρότητα το θέμα της Θράκης αλλά και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.
Στην Κύπρο,η Τουρκία δημιούργησε ένα ψευδοκράτος το οποίο ενισχύουν με κάθε τρόπο  οι εκάστοτε νόμιμες μεν, αλλά τραγικά ανεπαρκείς στα θέματα Εξωτερικού και εσωτερικής Ασφάλειας κυπριακές κυβερνήσεις .
Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Σύντομα θα αρχίσουν με την υποστήριξη της Τουρκίας να ζητούν περισσότερα δικαιώματα και να καταστούν πλειοψηφία μαζί με τους εποίκους και τους τουρκοκύπριους σε μία ομοσπονδιακή Κύπρο όπως την ονειρεύονται οι κυβερνώντες.
Μοναδικό οχυρό Εθνικής αντίστασης της Μεγαλονήσου είναι το Ε.ΛΑ.Μ. Η ραγδαία αύξηση των μελών και υποστηρικτών του θα αποτελέσει το τέλος των άνομων σχεδίων των ξένων και των ντόπιων εντολοδόχων τους.
Μόνο έτσι θα πάρουμε πίσω τις πόλεις, τις γειτονιές μας και ολόκληρο το νησί μας.  Ωφείλουμε να αγωνιστούμε με το μοναδικό Εθνικό Κοινωνικό Κίνημα του τόπου μας για  να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε ένα καθαρά Ελληνικό περιβάλλον .  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...