Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Μας πολεμάνε άρα πάμε καλά - Σε πανικό το κατεστημένο από την δημοσκοπική άνοδο του ΕΛΑΜ

Μας πολεμάνε άρα πάμε καλά - Σε πανικό το κατεστημένο από την δημοσκοπική άνοδο του ΕΛΑΜ
Μερικές ώρες μετά από την δημοσίευση δημοσκόπησης η οποία δείχνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εντός Βουλής με ποσοστό 2% χωρίς αναγωγή, η κυβέρνηση Αναστασιάδη αποφασίζει να απαντήσει με το μακρύ χέρι κάθε κυβέρνησης, την Αστυνομία, συνεχίζοντας κατά γράμμα την πολιτική Χριστόφια εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Μετά από άνωθεν εντολές, η Αστυνομία Κύπρου, αφού πλέον έχει διαλύσει το οργανωμένο έγκλημα, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, όπλων και πάσης λογής άλλων προϊόντων, αφού κατέστειλε το αυξανόμενο κύμα ληστειών και διαρρήξεων αποφάσισε να ασχοληθεί με το πανό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, που καλούσε στην αντικατοχική εκδήλωση της 20ής Ιουλίου στο Λήδρα Πάλας. Έτσι λοιπόν με μία πρωτοφανή κινητοποίηση κατά την οποία άνδρες του ΟΠΕ και ομάδα της ΜΜΑΔ κατέφθασαν στην γέφυρα της Δασούπολης, η συνδυασμένη αστυνομική δύναμη κατάφερε τελικά και αφαίρεσε το αντικατοχικό κάλεσμα!
Είναι ξεκάθαρο πως η σημερινή κυβέρνηση Αναστασιάδη, ακολουθεί τις ίδιες τακτικές ανάσχεσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όπως και η προκάτοχός του κυβέρνηση Χριστόφια - ΑΚΕΛ. Εμείς βέβαια δεν έχουμε πέσει από τα σύννεφα καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά πως στον αγώνα αυτό για την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο, είμαστε "Εναντίον Όλων" και οι τακτικές όλων των υπολοίπων απλά μας δικαιώνουν.
Καλούμε λοιπόν τον κάθε Έλληνα της Κύπρου να παρευρεθεί στις 20 Ιουλίου και ώρα 20.00 στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας για να δώσουμε την καλύτερη απάντηση τόσο στους Τούρκους κατακτητές όσο και στους πολιτικάντηδες της υποταγής, πως δεν θα υποχωρήσουμε εως ότου η πατρίδα και ο αγώνας μας δικαιωθούν.
1063453 412086875567380 1516033482 n 2bcf9
IMG 0464 1811e
IMG 0465 e5959
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο αναμορφωτής της σύγχρονης Αργεντινής ήταν Έλληνας

Η Αργεντινή είναι από τις χώρες που αρκετοί Έλληνες βλέπουν με συμπάθεια, δεδομένου ότι ανάμεσα στους λαούς υπάρχουν και κάποια -πολλά- κ...