Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των ξενοδοχοϋπάλληλων

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των ξενοδοχοϋπάλληλων
Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) βρέθηκε ψες το βράδυ έκτακτα στο πλευρό των απεργούντων ξενοδοχοϋπαλλήλων. Δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε τα ΜΜΕ δεν έπαιξαν ούτε και ένα λεπτό από την διαμαρτυρία, αφήνοντας εύλογες υποψίες για βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στο πλευρό των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα τα μέλη μας παρευρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο HILTON στο κέντρο της Λευκωσίας,  στο πλευρό των απεργούντων  στο άκουσμα των απολύσεων μερίδας συναδέλφων του. Κατά παράξενη σύμπτωση όλοι Κύπριοι. Ίσως για αυτά τα μέτρα μας διαβεβαίωνε η κυβέρνηση Αναστασιάδη που μιλούσαν για εργοδότηση 70% Κύπριων στο ξενοδοχειακό τομέα.
Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά και ενωμένοι σαν μια γροθιά στα επαχθή μέτρα της Τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων, βρίσκοντας πρώτα πρόσφορο έδαφος στους δοσίλογους πολιτικάντηδες μας.
Ο λαός πρέπει να πάψει επιτέλους να δρα ατομικά βλέποντας μόνο την πάρτη του και αντιδρώντας κατά το δοκούν. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να αντιδράσουμε, αφού ο κάθε συμπατριώτης μας που πλήττεται, είναι ακόμα μια πληγή για την λαβωμένη οικονομία της πατρίδας μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι θα σταθεί αλληλέγγυο στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις των απεργούντων και καλή τον σύσσωμο τον λαό να συμπαρασταθεί. Τέλος καλούμε τους συμπατριώτες μας να ξεσηκωθούν και διεκδικήσουν επιτέλους τα νόμιμα δίκαια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...