Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η άνοδος του Ε.ΛΑ.Μ. και το Εθνικό Κράτος


Για να ωφεληθεί η Κύπρος πρέπει να υπάρξει Εθνικός Κυβερνήτης που θα πλαισιώνεται από ανθρώπους που θα πιστεύουν στην ίδια με αυτόν κοσμοθεωρία.
Σε αντίθεση δηλαδή με την σημερινή κατάσταση όπου τα συνονθυλεύματα που μας κυβερνούν έχουν ως ιδεολογία τους το κομματικό συμφέρον.
Οι πολιτικοί δρούνε ως μεσίτες ξένων συμφερόντων αντί να προωθούν τα Ελληνικά στο εξωτερικό. Είναι θλιβερές μετριότητες που εκμεταλλεύονται την παροιμιώδη ανοχή των πολιτών τους οποίους έχουν βυθίσει στην φτώχεια, στην ανέχεια και κατά συνέπεια στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μέσα από την ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται ο λαός μας, αντιλαμβάνεται ότι μόνο το Ε.ΛΑ.Μ. είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.
Το κοινωνικό ρεύμα που ρέει προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, φάνηκε καθαρά από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση που έγινε στις 20 Ιουλίου στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Η πορεία προς το κέντρο της Λευκωσίας που ακολούθησε, κατέγραψε το ρεύμα ανόδου του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος αλλά παράλληλα και την κοινωνική ταυτότητα των συμμετεχόντων. Νεολαίοι, άντρες, γυναίκες, γονείς με τα παιδιά τους, εκπρόσωποι μονογονεϊκών οικογενειών, ηλικιωμένοι, άνεργοι, άτομα χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.
Όλοι μαζί παρατάχτηκαν με πειθαρχία στις φάλαγγες του Ε.ΛΑ.Μ. Οι δάδες που κρατούσαν φώτιζαν τον ουρανό της ημικατεχόμενης πρωτεύουσας, της μοναδικής της Ευρώπης και συμβόλιζαν την ελπίδα, την οργή, την πίστη προς την τελική Νίκη.
Με αυτή την δύναμη του κόσμου το Ε.ΛΑ.Μ. θα επουλώσει τα τραύματα που άφησαν στην κυπριακή κοινωνία η τουρκική κατοχή, τα συνεχή οικονομικά σκάνδαλα που οδήγησαν τον λαό μας στην φτώχεια και η επιλεκτική τιμωρία όσων έφταιξαν για το έγκλημα στο Μαρί.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα δώσει το όραμα στον πολύπαθο λαό μας για Εθνική Ανασυγκρότηση, για Εκδίκηση και Απελευθέρωση εδαφική, κοινωνική, οικονομική και φυλετική.
Ανήκουμε άλλωστε στο Γένος των Ελλήνων που δημιούργησε δύο κοσμοκρατορίες, ανακάλυψε επιστήμες, τέχνες και τρόπο σκέψης.
Στο Εθνικό Κράτος που θα εγκαταστήσουμε, η νεολαία μας θα διδαχθεί τα παραπάνω και τότε θα μάθει ποίων τρανών προγόνων ιχνηλάτες είμαστε. Ως αποτέλεσμα θα απορρίψει τις ξενόφερτες συνήθειες που την φθείρουν βιολογικά και ψυχικά αλλά και την όποια συμμετοχή στα γνωστά πολιτικά κόμματα της παρακμής που ταλαιπωρούν τον τόπο για δεκαετίες.
Για να επιτευχθεί όμως η Επανελλήνιση χρειάζεται η μαζική συμμετοχή στο μοναδικό Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα. Στην Μεγαλόνησο, φορέας των Ιδεών αυτών είναι το Ε.ΛΑ.Μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...