Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡ. ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ

Ελευθέριος Συναδινός: Η “προσφορά” της Τουρκίας είναι σφαγές, λεηλασίες και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων και Αρμενίων

Καθαρές, σταράτες και Λεβέντικες   οι απαντήσεις  του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής,  του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο προχθές στις 7 Οκτωβρίου, όπου παρενέβη  με θέμα τη κατάσταση στη Τουρκία που τόνισε ότι η Οθωμανική αυτοκρατορία δεν πρόσφερε τίποτα στην ανθρωπότητα όπως πρόσφεραν η Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, η Ρωμαϊκή και η Βυζαντινή,  παρά μόνο σφαγές, λεηλασίες, οικειοποιήσεις ξένων πολιτισμών και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων, Αρμενίων και άλλων.

Συνεχίζοντας τις αποστομωτικές δηλώσεις της ομιλίας του ο Στρατηγός Ελ. Συναδινός, επεσήμανε ότι η Τουρκία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ επ’ ωφελεία της για να πλήξει τους Κούρδους, να διαιρέσει την Κύπρο, να ισχυροποιήσει τη θέση της στη Μέση Ανατολή και να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο με τις ευλογίες της Μέρκελ.

Εύγε Στρατηγέ μου, να ζήσεις χίλια χρόνια. Μας έκανες όλους να νιώθουμε περηφάνια ή μάλλον την Ελληνική περηφάνια, γιατί έχουμε τέτοιες μεγάλες κουβέντες Σταράτες, Λεβέντικες και  Πατριωτικές ν’ ακούσουμε από τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες του χρήματος για ξεπούλημα του Έθνους μας,   από πολλές δεκαετίες, έχουν αποχαυνώσει και συγχύσει το Λαό μας με τον ενδοτισμό τους και πέρασε ο λαός μας στη φτώχεια και στην απογοήτευση.

Συνέχισε να τα λες, γιατί ΜΟΝΟΝ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει το  ήθος και την τόλμη να λέει αλήθειες, να κάνει σωστή αντιπολίτευση και να συμπαραστέκεται δίπλα στον Ελληνισμό και να στέλνει μηνύματα αποστομωτικά,  κατάμουτρα στους εχθρούς του Έθνους μας, ντόπιους και ξένους. ΕΥΓΕ και να είσαι πάντα καλά να μας δίνεις με τους λόγους σου την Ελληνική περηφάνια.

Άριστος Κακουλής

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...