Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Ελευθέριος Συναδινός: Η “προσφορά” της Τουρκίας είναι σφαγές, λεηλασίες και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων και Αρμενίων

Ελευθέριος Συναδινός: Η “προσφορά” της Τουρκίας είναι σφαγές, λεηλασίες και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων και Αρμενίων

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 07 Οκτωβρίου, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με θέμα την κατάσταση στη Τουρκία και τόνισε ότι, η Οθωμανική αυτοκρατορία δεν προσέφερε τίποτα στην ανθρωπότητα παρά μόνο σφαγές, λεηλασίες, οικειοποιήσεις ξένων πολιτισμών και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων, Αρμενίων και άλλων.

Επεσήμανε δε ότι, η Τουρκία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ επ΄ ωφελεία της για να πλήξει τους Κούρδους, να διαιρέσει την Κύπρο, να ισχυροποιήσει τη θέση της στη Μέση Ανατολή και να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο με τις ευλογίες της Μέρκελ.
Ακολουθεί η ομιλία:
Μετά από ένα χρόνο κοινοβουλευτικής παρουσίας έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, πολλοί συνάδελφοι εσκεμμένα αφήνουν να εννοηθεί, λόγω συμφερόντων ότι δεν διδάσκονται από την Ιστορία. Σφάλμα διότι η Ιστορία διδάσκει και προειδοποιεί. Δεν θυμούνται, για παράδειγμα, ποια είναι η Μακεδονία του Μ. Αλέξανδρου στην Αρχαία Ελλάδα. Δεν θυμούνται, για το παρελθόν της Τουρκίας και τη μετάλλαξη της, σε δήθεν δημοκρατία.
Η Οθωμανική αυτοκρατορία των 6 αιώνων, δεν προσέφερε τίποτα στην ανθρωπότητα, όπως προσέφεραν η αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου, η Ρωμαϊκή και η Βυζαντινή. Μόνο σφαγές, λεηλασίες, οικειοποιήσεις ξένων πολιτισμών και γενοκτονίες χιλιάδων Ποντίων, Αρμενίων και άλλων. Είναι δυνατόν ιστορικά, αυτοί οι 6 αιώνες να δρομολογήσουν νεοθωμανικό κράτος με άλλες αρχές;
Μην τρέφετε αυταπάτες. Η Τουρκία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ επ΄ ωφελεία της για να πλήξει τους Κούρδους, να διαιρέσει την Κύπρο, να ισχυροποιήσει τη θέση της στη Μέση Ανατολή και να αλλάξει το  status quo στο Αιγαίο με τις ευλογίες της Μέρκελ, μέσω της συνεπιχείρησης έρευνας - διάσωσης με την Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που οδηγούν στην διοχέτευση τζιχαντιστών στο Ευρωπαϊκό έδαφος, με ταυτόχρονη ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Να είστε σίγουροι ότι, η ιστορία θα γράψει τα ονόματά σας για τις αποφάσεις σας. Δική σας επιλογή αν θα είναι γραμμένα με μαύρο χρώμα. Ευχαριστώ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherios-sunadinos-pros-tous-hgetes-ths-eurwpaikhs-enwshs-prosejte-tis-a#ixzz3o37two2X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...