Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία στήριξης του Ε.ΛΑ.Μ.


Ο πρόεδρος της ΑΡF και Γ.Γ. της Forza Nuova, Roberto Fiore.


Με μία μεγάλη πανευρωπαϊκή εκστρατεία στήριξης του Ε.ΛΑ.Μ. , ενόψει μάλιστα και των εκλογών του Μαΐου στην Κύπρο, προχωρεί η " Συμμαχία για την Ειρήνη και Ελευθερία - ΑΡF".


Ο συνασπισμός των Εθνικιστικών Κινημάτων κυκλοφορεί μπλούζες σε όλη την Ευρώπη με απεικόνιση της Κύπρου με την Ελληνική σημαία και τα συνθήματα " Υπερασπιστείτε την Κύπρο", " Σώστε την Ευρώπη" , " Σταματήστε την τουρκική κατοχή".
Ο πρώην ευρωβουλευτής, Nick Griffin.
 Η σημασία που δείχνουν τα Εθνικιστικά Κινήματα της ΑΡF για την Κύπρο και για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι μεγάλη αφού πέρα από την συγκινητική πρωτοβουλία στήριξης, τα μέλη της επισκέφθηκαν το περασμένο καλοκαίρι την Κύπρο και συμμετείχαν σε όλες τις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Κινήματός μας,  μαζί με τον Ρώσο φίλο της APF και του Ε.ΛΑ.Μ. , κ. Φέντορ Μπιριούκοφ , μέλος του συγκυβερνώντος, στη Ρωσία, κόμματος " Ροντίνα ".
Ο Φέντορ Μπιριούκοφ με την ηγεσία και τα μέλη της  APF,έξω από το Ευρωκοινοβούλιο.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα Ευρωπαϊκά Κινήματα της APF και ιδιαίτερα στον πρόεδρό της και Γ.Γ. της Forza Nuova, κ. Ρομπέρτο Φιόρε.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσἠ Αυγή" συμμετέχει στην APF με τους τρεις δραστήριους ευρωβουλευτές του και με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ευρωομάδας των Εθνικιστικών Κινημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...