Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλες διαδηλώσεις της Φόρτσα Νουόβα σε Μπολώνια και Φλωρεντία


Foto Schicchi

Με αφορμή τον νέο νόμο που ψήφισε πρόσφατα η ιταλική βουλή σχετικό με την χορήγηση υπηκοότητας σε παιδιά λαθρομεταναστών που γεννιούνται στη χώρα, η Φόρτσα Νουόβα έκανε δυο μεγάλες διαδηλώσεις στην Μπολώνια και στην Φλωρεντία. 


Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το περασμένο  Σάββατο. Το κεντρικό σύνθημα ήταν: "Τάξη εναντίον του Χάους" και συμμετείχαν εκατοντάδες Εθνικιστές οι οποίοι αντιτίθενται στην παρουσία λαθρομεταναστών στις πόλεις της Ιταλίας και στην ευκολία με την οποία θα  χορηγείται στα παιδιά που θα γεννούν στην χώρα, η υπηκοότητα.

Ο Γ.Γ. των Ιταλών Εθνικιστών, Ρομπέρτο Φιόρε δήλωσε πως η Φόρτσα Νουόβα αποτελεί την μοναδική ελπίδα για το ιταλικό έθνος ενώ καταφέρθηκε ανάμεσα στα άλλα και κατά των διευκολύνσεων που παρέχει το κράτος στα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων.
Οι δυναμικές κινητοποιήσεις στις δυο κατά παράδοση πιο "κόκκινες" πόλεις της Ιταλίας σήμαναν το τέλος της αναρχοαριστερής κυριαρχίας, απολειφάδια της οποίας προσπάθησαν να διοργανώσουν αντισυγκεντρώσεις.
Μόνο οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές υπερασπίζονται εμπράκτως την αξιοπρέπεια των λαών τους με συνεχείς αγώνες στους δρόμους των πόλεων τους αλλά και στο πολιτικό στίβο. 

Foto Schicchi


Foto SchicchiFoto Schicchi

Foto Schicchi

Forza Nuova, 400 militanti a Bologna: via Mattei blindata


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...