Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ

Στη πολιτική συμβαίνουν κι’ αυτά. Πρέπει να μάθουν οι πολιτικοί μας να σέβονται τις αποφάσεις τους και εφ’ όσον τα λόγια τους γίνονται πράξεις, αυτές τις πράξεις να τις διατηρούν σαν κόρη οφθαλμού, για να νιώθουν ότι επετέλεσαν έργον Θεάρεστο και να νιώθουν περήφανοι ότι επετέλεσαν επάξια το καθήκον τους προς τη κοινωνία, για να παρουσιάζονται ως σοβαροί και προστάτες έναντι του λαού και των νόμων.

Πρώτος ο ΔΗ.ΣΥ πριν από είκοσι περίπου χρόνια, με δηλώσεις του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου εισδοχής των μικρών κομμάτων στη βουλή στο 1.7% μιλούσαν για Πολυφωνία, Δημοκρατία κ.α. και πέρασαν τον νόμο.
Σήμερα επικαλούνται με διάφορα ψευδοπροσχήματα να ανεβάσουν το ποσοστό στο 5%.   
Πριν από λίγους μήνες,  ήρθε στη δημοσιότητα ξανά το εν λόγω θέμα το μεν ΔΗ.ΣΥ να απαιτεί να γίνει 4% το δε ΑΚΕΛ 5%. Αφού συμφώνησαν τελικά σήμερα, που δεν υπήρχε λόγος να μην συμφωνήσουν στο τελικό ποσοστό, ο κ. Αβέρωφ προκλητικά, σχεδόν παραμονές των εκλογών, εκεί που τα κόμματα ετοιμάζουν τα επιτελεία τους, έριξε το φαρμάκι του στα μικρά κόμματα για να μείνουν εκτός βουλής.

Ας εξετάσουμε λοιπόν προσεκτικά, σε τι τους ενόχλησε μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια να μετακυλήσουν τον λίθο της πολυφωνίας και της Δημοκρατίας. Η ταπεινή μου η άποψη και η συνείδηση μου, λένε ότι τα δύο αυτά μεγάλα κόμματα, θέλουν να συναποφασίζουν στη βουλή, χωρίς κανένα εμπόδιο από κανένα, σαν αδελφά κόμματα που είναι. Δηλαδή η δικτατορία και ο φασισμός στο μεγαλείο της. Και ύστερα κατηγορούν άλλους, αυτά τα δύο κόμματα για φασισμό και δικτατορικά καθεστώτα!! Μπράβο τους!! 
Επιδιώκουν να κρατούν και το κρέας και το μαχαίρι και να πράττουν ανάλογα ότι τους συμφέρει. Από την λογική στην παραλογία και στον φασισμό.

Ποιά κόμματα άραγε δεν θέλουν ανάμεσα τους στη βουλή και αποφάσισαν το αυξητικό φασιστικό ποσοστό του 300% παρακαλώ;
Το ΔΗ.ΚΟ  η ΕΔΕΚ και η Συμμαχία Πολιτών ίσως... να περάσουν, ή να μην περάσουν, οι οικολόγοι σε τι τους έφταιξαν και θέλουν να μείνουν εκτός;
Μήπως άραγε σκέφτομαι, φοβούνται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο Ε.ΛΑ.Μ που παρουσιάζει συνεχώς αυξητικά ποσοστά, προερχόμενα από τον ΔΗ.ΣΥ και  τη Συμμαχία Πολιτών, και θέλουν να αποκόψουν το ρεύμα των Ενωτικών που διαφωνούν με τη γραμμή τους στο Κυπριακό;
Ή ιδεολογικά με τη γραμμή του κ. Λιλλήκα, που από πολυσυλλεκτικό κίνημα, έγινε κομμουνιστικό, αυταπόδεικτον με τις πράξεις του.
Ή που ο ΔΗ.ΣΥ από ενωτικό κόμμα κατάντησε ομοσπονδιακό; 

Πιστεύω και είμαι σίγουρος πέραν πάσης λογικής, γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν, γιατί όχι μόνο φοβούνται, αλλά έχουν πάθει πανικό!!
Αυτό που φοβούνται θα το πάθουν να είναι σίγουροι και ο ΔΗ.ΣΥ και το αδελφό τους το κομμουνιστικό κόμμα το ΑΚΕΛ. 
Ο  Έλληνας από ανέκαθεν όταν πάρει την απόφαση του να κάνει κάτι, θα το κάνει και θα κερδίσει. Εκείνοι που  θα χάσουν  είναι αυτά τα δύο αδελφά κόμματα, που έφυγαν από τη φωτεινή λεωφόρο και μπήκαν σε σκοτεινά μονοπάτια.
Γι’ αυτό στις περασμένες ευρωεκλογές  πέραν των εκατόν πενήντα χιλιάδων ψηφοφόρων τους, αρνήθηκαν να παρουσιαστούν στις κάλπες να τους ψηφίσουν, και προτίμησαν την αποχή.          
Άρα πρέπει να το καταλάβουν, αν δεν το κατάλαβαν, ότι αι πύλαι των μαντριών τους ανεώχθησαν,  οι δε αμνοί πήραν άλλη οδό, την οδό τη φωτεινή και της Ελευθερίας. Μπράβο τους και τους περιμένουμε για να λυτρωθούν.   
Αι θύραι και αι οδοί των μαντριών μας είναι φωτεινές και ανοικτές στους Ενωτικούς, για να απαντήσουμε για δεύτερη φορά όλοι μαζί ενωμένοι ακόμη ένα βροντερό ΟΧΙ  στο τροχιοδρομημένο δημοψήφισμα. Η Κύπρος μας είναι ΓΗ ελληνικότατη με ιστορία Αγώνων και Πολιτισμού.

Εμείς στο Ε.ΛΑ.Μ απαντούμε, ΟΧΙ στις ξένες επιβουλές και στα συμφέροντα.
ΝΑΙ στη Πατρίδα και στο Έθνος μας, γιατί αυτό μας δίδαξαν οι Ήρωες μας στη μακραίωνη  και σύγχρονη Ελληνική Ιστορία. 

Άριστος Κακουλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...