Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


Εθνικιστικός σεισμός έγινε στο Κολόσσι την Τρίτη 10/5 με την παρουσία πέρα των 300 Ελλήνων Πατριωτών στην προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που διοργάνωσε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χριστοδούλου έξω από τα Πολιτικά Γραφεία του κινήματος στο Κολόσσι. Ο παλμός του κόσμου και το πανηγυρικό κλίμα ήταν ενδεικτικά της ανοδικής πορείας του ΕΛΑΜ και της επερχόμενης εισόδου του στην κυπριακή βουλή.
Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ΕΛΑΜ, Στράτος Καρανικολάου, ο οποίος μίλησε για την δυναμική που έχει αναπτύξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην περιοχή της Δυτικής Λεμεσού αλλά και σε ολόκληρη της Κύπρο.


Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του συνδέσμου Εθνοφυλάκων "Ακρίτες", Δήμος Σκεμπετζής, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη των Εθνοφυλάκων προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.



Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος έστειλε το μήνυμα στους απάτριδες που υβρίζουν τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Ελευθερία, πως "Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή".


Ακολούθως ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Δυτικών Προαστίων Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χριστοδούλου ανέπτυξε τις θέσεις του ΕΛΑΜ στο Κυπριακό, την οικονομία και για διάφορα άλλα κοινωνικά θέματα. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον αντιομοσπονδιακό αγώνα που κάνει το ΕΛΑΜ για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική. Κλείνοντας τόνισε πως "Η Κύπρος δεν Πωλείται, γιατί Περιφρουρείται".


Τελευταίος Ομιλητής ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κ. Χρίστος Χρίστου, ο οποίος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης για την Εθνικιστική Νίκη που θα έρθει στις 22 Μαΐου. Με τον φλογερό του λόγο ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε πως από τις 23 Μαΐου θα υπάρξει για πρώτη φορά η πραγματική φωνή της Εθνικής Αντίστασης μέσα στη βουλή, καθώς οι ΕΛΑΜίτες δεν θα συμβιβαστούν και δεν θα κάνουν βήμα πίσω από αυτά που πιστεύουν.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο να αντηχεί σε ολόκληρη την Δυτική Λεμεσό, σκορπώντας πανικό στο σύστημα με την άνοδο του ΕΛΑΜ και την είσοδο του στην βουλή στις 22 Μαΐου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...