Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΕΔΕΚ!!!!



Αναπάντεχος, απαρηγόρητος και σκληρός ο πόνος τους από την κατάρρευση του Μινωταυρικού συστήματος της συνεργασίας τους, για καταστροφή και ξεπούλημα της Πατρίδας και του Υπερήφανου Λαού μας, προς χάριν του πλούτου και της καλοπέρασης τους...




Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς κατακέφαλα επάνω στους ηγετίσκους τους και τους πλάκωσε ο θυμός μας. Τα χαμόγελα τους των τελευταίων ημερών στις παρουσιάσεις τους στα διάφορα κανάλια έγιναν γελόκλαμα, θρήνος και οδυρμός.

Δεν μένει τίποτε άλλο πλέον από του να παραιτηθούν πάραυτα, γιατί φέρουν απόλυτη την ευθύνη της κατάρρευσης, τη δικτατορία του φασισμού, του Σταλινισμού και του Λενινιστικού τους συστήματος. Είναι αναγκαίες οι παραιτήσεις τους και γενική απαίτηση του λαού μας, γιατί φάνηκαν ανίκανοι και αχάριστοι να υπερασπίσουν τα Εθνικά μας δίκαια.

Παραιτήσεις πολλές από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, των προέδρων των τεσσάρων καταστροφικών Μνημονιακών κομμάτων του Δησακέλ Δήκο και Εδέκ, γιατί ο Λαός μας πλέον απαιτεί την κεφαλή τους επί πίνακι. Να φύγουν και να εξαφανισθούν από την Πατρίδα μας γιατί είναι πλέον ανεπιθύμητοι από τον Αγανακτισμένο λαό μας.

Ο χείμαρρος πλέον κατέρχεται ορμητικός και θα τους πάρει μαζί του παρασύροντας τους στη θάλασσα και τους αναμένουν οι καρχαρίες να τους καταβροχθίσουν.

Οι ιστορικοί θα καταγράφουν ως κατάρα και ανάθεμα τη καταστροφή και τον όλεθρο που έφεραν θεληματικά με προδοσία για χάριν ξένων συμφερόντων, μα φυσικά και των δικών τους.
Κυριολεκτικά γύμνωσαν, φυλάκισαν, τύφλωσαν, πούλησαν και γονάτισαν οικονομικά, ένα Πατριωτικό και Υπερήφανο Λαό με Θεϊκά χαρίσματα, Ηθικές Αξίες, με πλούσια Ιστορία και Πολιτισμό, για να εξυπηρετήσουν ξένα και εχθρικά για μας συμφέροντα.
Εκτός από αυτά, το πολυτραυματισμένο πιά Δησακέλ επιζητεί επίμονα και διακαώς, να μας υποδουλώσουν στα πολυαγαπημένα τους αδέλφια τουρκαλλάδες Νεοοθωμανούς και Σουλτάνους, ΑΜΑΧΗΤΙ δια μέσου του προδομένου Συνομοσπονδιακού συστήματος.


Ο Κυπριακός Ελληνισμός χθες τους έδωσε την απάντηση κατάμουτρα.

ΟΧΙ δεν θα περάσετε.


Άριστος Κακουλής

1 σχόλιο:

savvas είπε...

και ομως υπαρχει πολυ δουλεια μην ξεχνατε οτι το δησακελ με νυχια και με δοντια προοθουν το σχεδιο ανναν
αξιο περιεργιας στην ελληνικη κυερυνεια που καποτε ητο το συνθημα και του διπλοπροσωπου δησυ τα κανονισαν να παρουν ολες τισ εδρες το 54%εφαγε τους υπολοιπους βεβαια θα μας που δημοκρατικα ωστε ετσι την παραδωσουν και με την υπογραγη τους στους τουρκους κατακτητες τυχαια που εξοδευσαν περαν του εκατομυριου για αυτεσ τις εδρες φυσικα ο εφορος θα παιξει οτι δεν εχειστοιχεια νομικιστικα κολπα του δησυ εχουν καλους επικοινονοιολογους και λαοπλανους πολιτικους ετσι λοιπον εμφανιζεται 100%100 του σχεδιου ανναν τι κοροιδια των ψηφοφορων τι συμπαιγνια ακελ δησυ
ελληνα της νησου κυπρου εσσω ετοιμος να αντιμετοπισουμε τους νενεκιδες ειδικα του συναγερμου νυν υπερ παντων ο αγων οι δοσιλογοι να πανε στους τουρκους ν κανουν τα πειραματα τουσ η κερυνεια ειναι τα συνορα μας με σεβασμον στον εθνικοφρονα κοσμο μας σαββας μιχαηλιδης

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...