Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!





Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα μπαίνει Ελεύθερα Επάξια και Επίσημα πλέον
στη βουλή των Αντιπροσώπων, παρά τον ανηλεή πόλεμο των διαφόρων κομμάτων και των εμποδίων τους που χρησιμοποίησαν με δικτατορικούς τρόπους εναντίον μας και τον ρόλο που έπαιξαν τα Μ.Μ.Ε με συνεχή διάκριση εις βάρος του Κινήματος μας.



Δύο Πανάξιους και ΤΙΜΙΟΥΣ Ανθρώπους, εξέλεξε ο Κυπριακός Ελληνισμός, τον Πρόεδρο μας τον κ. Χρήστο Χρήστου και τον επαρχιακό Αμμοχώστου κ. Λίνο Παπαγιάννη οι οποίοι θα μας αντιπροσωπεύσουν Επάξια στις απαιτήσεις των καιρών.

Είναι Άξιοι συγχαρητηρίων και να τους ευχηθούμε όπως το Έργο τους, βρει απήχηση στη βουλή, για να τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το βαρύ πρόγραμμα τους για το καλό της Πατρίδας και του λαού μας.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι  υποψήφιοι βουλευτές του Ε.ΛΑ.Μ, οι  οργανωτικοί, τα Στελέχη, Μέλη, φίλοι και όσοι εργάστηκαν σκληρά, που τις νύκτες τις έκαναν μέρες για να φέρουν εις πέρας την τεράστια ΝΙΚΗ και σίγουρα είναι χαλάλι τους.
Χαίρομαι ειλικρινά, όταν βλέπω παιδιά με τις μαύρες φανέλες στους δρόμους των πόλεων και της υπαίθρου να εργάζονται εντατικά μέρα και νύκτα, με Πίστη στη Πατρίδα και που προσφέρουν Έργο Θεάρεστο. ΕΥΓΕ!!!!
Άξιοι Συγχαρητηρίων είναι και οι συμπολίτες μας, που χειροκροτούν τα παιδιά μας κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και Αγωνίζονται στους δρόμους για ένα καλύτερο αύριο.

Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο που μας Τίμησε με την ψήφο του και μας δίνει συγχαρητήρια για τη Μεγάλη μας ΝΙΚΗ.
Δίνουμε την υπόσχεση μας ότι θα σταθούμε δίπλα στον κάθε Έλληνα Κύπριο που αναζητά παρηγοριά και Δικαιοσύνη. Εμείς δεν ξεγελάμε τον κόσμο με τις ψεύτικες μας δεσμεύσεις.
Εμείς είμαστε Εθνικιστές που Αγαπάμε την Πατρίδα μας και δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε την Σπαρτιάτικη μας Ασπίδα και το ξίφος.
Εμείς λέμε, Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!
Μας διακατέχει ο Πατριωτισμός, ο Σεβασμός, η Ειλικρίνεια, η Πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα και ανοίγουμε φωτεινές λεωφόρους,

Με Εκτίμηση
Άριστος Κακουλής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...