Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ




Η λέξη απαξίωση έχει μεγάλη σημασία και το παρομοιάζω σαν ένα κάκτο, που έχει βαθιές ρίζες χωρίς λουλούδια, με μεγάλα γκρίζα αγκάθια και με δηλητηριώδη χυμό, στη γκρίζα άγρια φύση σε γκρίζο ουρανό.

Οι πολίτες της Μπανανίας του Κυπριστάν, δηλαδή του Τόπου μας, της Πατρίδας μας Κύπρου, έχουν απόλυτο δίκαιο να εκφράζονται και να μοιράζονται μαζί μας στην ανοικτή κοινωνία, την απαξίωση προς τους... (μορφωμένους...κοινωνικούς...με... ήθος και με... χαρακτήρα πολιτικούς).



Πολιτικοί απαξιωμένοι, όχι καταξιωμένοι χωρίς φιλολαϊκή πολιτική, χωρίς ήθος, Πατριωτισμό, καλοσύνη, ευγένεια, πολιτισμό, που η έννοια τους είναι το χρήμα, ο πλούτος, η καλοπέραση δια μέσου της διαφθοράς, των μιζών και της ψήφισης νόμων για τα δικά τους συμφέροντα εις βάρος του λαού και της Πατρίδας μας, όπως μισθούς και δικαιώματα και μνημονιακούς νόμους και άλλα πολλά δεινά.

Τον πολιτικό στη κοινωνία μας τον θέλουμε και πρέπει να είναι καλός

Χριστιανός και να Εκκλησιάζεται τακτικά, Αγαπητός, Ευγενικός, Μετριόφρων, να είναι ανάμεσα μας, Πατριώτης, κοινωνικός, πάνω απ’ όλα, να ασχολείται με τα κοινά, να έχει μέσα του τα στοιχεία, ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ανεξαρτήτως Ιδεολογικού χρώματος.
Να είναι καλός γνώστης της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Έθνους μας και πάνω απ’ όλα Εκτιμητέο πρόσωπο και να παρευρίσκεται τακτικά στα Εθνικά Μνημόσυνα.

Αυτά τα στοιχεία Αξίες και Ιδανικά, τα βρίσκει κάποιος ΜΟΝΟΝ στο Εθνικό Λαϊκό Κίνημα - Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικιστές, πολιτικοί με καταξίωση, πολύ καλοί γνώστες της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Έθνους μας, παρόντες στα Εθνικά Μνημόσυνα με τις Ελληνικές Σημαίες, κοντά στους πολίτες που προσφέρουν φιλανθρωπία και Αγάπη.

Εμπιστευτείτε τους λοιπόν και την ερχόμενη Κυριακή στις 22 του Μάη και ψηφίστε ελεύθερα με το χέρι στη καρδιά, για την Μεγάλη Αλλαγή που έρχεται, και ανάθεμα στο κατεστημένο που ράγισε τις καρδιές μας όλων μας με πόνο οργή και θυμό.


  Άριστος Κακουλής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...