Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΕΔΕΚ!!!



Κατέρρευσαν τα μέχρι προχθές ενωμένα ισχυρά τείχη του ΔΗΣΑΚΕΛ που με μόχθους, κόπους, αίμα και ιδρώτα έκτισαν οι προηγούμενες αγράμματες και φτωχές γενιές. Χαιρόντουσαν ότι έκτιζαν Ιδεολογικά Κάστρα και παιδεία για τις επόμενες γενιές. Έδιναν χρήματα από το υστέρημα τους για ένα καλύτερο μέλλον, για να έχουν μιά στέγη.


Μάταια όμως. Πήγαν οι κόποι τους, ο ιδρώτας τους και τα λεφτά τους χαμένα. Τα πήρε ο αέρας όλα και χάθηκαν σαν το πεταγμένο φτερό στον άνεμο. Αντί σήμερα οι μορφωμένοι ηγέτες τους, να φροντίσουν να διατηρήσουν αυτά τα ισχυρά τείχη και να τα ενισχύσουν και να μεγαλουργήσουν, άφησαν χαλάσματα και ερείπια.

Μα ούτε καν Σεβάστηκαν τους Ιερούς κόπους, μόχθους και τα λεφτά των προγόνων τους που θυσίασαν για χάριν της Ιδεολογίας τους. Πήγαν όλα χαμένα έγιναν σκόνη και θρύψαλα, τα πήρε όλα ο άνεμος και δεν γυρίζουν πίσω.
Ότι απέμεινε είναι θρήνος και οδυρμός. Οι ηγετίσκοι των άλλοτε ισχυρών τειχών, τώρα πατούν επί των ερειπίων.


Γιατί όμως συνέβη το αναπάντεχο;;; Εύκολη ερώτηση. Το χρήμα και ο χρυσός.
Η ΔΟΞΑ τους όμως;; Έκανε φτερά και πέτασε. Πέταξε και το πουλί της  Δημοκρατίας μας, πέταξε κι’ αυτό. Ο πλούτος μας πέταξε κι’ αυτός και μείναμε φτωχοί. Μας δημιούργησαν φτώχεια, δυστυχία, ανεργία, μας έφεραν προ τετελεσμένων γεγονότων, αυτοκτονίες, εκποιήσεις ακινήτων, μετανάστευση και άλλα δεινά και συνεχίζουν το άχαρο έργο τους χωρίς ίχνος ντροπής και ευθιξίας.

Τα δύο μεγάλα κόμματα της «εξουσίας», οι πρώην Εθνικόφρονες του ΔΗΣΥ και το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ το έκαναν ΔΗΣΑΚΕΛ. Ένωσαν τις δυνάμεις τους, συναποφάσιζαν και συνεχίζουν να συναποφασίζουν στηριζόμενοι στις πλάτες των λαμόγιων τους, της «εξουσίας», έφεραν την καταστροφή και τον όλεθρο στην Πατρίδα μας. Τα έκαναν όλα στάκτη και αποκαΐδια.

Όμως ΕΜΑΣ τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ μέλημα μας τώρα και στο μέλλον, θα είναι
μέσα από τα χαλάσματα, να κτίσουμε το δικό μας Κάστρο, δυνατό και ισχυρό, το Κάστρο και τα τείχη του ΕΘΝΙΚΟΎ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ - Ε.ΛΑ.Μ.
Εχουμε πιά ο καθένας μας και όλοι μαζί υποχρέωση από σήμερα σαν Εθνικιστές να αρχίζουμε να κτίζουμε και να μεγαλουργούμε να σταθούμε δίπλα από τον Άξιο Πρόεδρο μας τον Χρήστο Χρήστου και δίπλα στην Νεολαία του Ε.ΛΑ.Μ.
Να σταθούμε Άξιοι Συνεχιστές των Προγόνων μας, των Ένδοξων Αγώνων των Ηρώων μας, που μας άφησαν Πατριωτική Κληρονομιά και παρακαταθήκες και τον Πρώτο Ελληνικό Πολιτισμό παγκοσμίως.
Δεν θα φεισθούμε κόπων και μόχθων.
Τα λόγια να τα κάνουμε πράξη. Πατρίδα- Θρησκεία- Οικογένεια.

Εμείς όσα λέμε τα εννοούμε και δεν καταθέσουμε την Σπαρτιάτικη μας Ασπίδα και το ξίφος, για χάριν των ξένων συμφερόντων, μα ούτε θέλουμε λαμόγια στις τάξεις μας, αλλά ετοιμοπόλεμους Σπαρτιάτες.
Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσομεν. Αν λαχταράς την Λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου παρ’ την αν μπορείς αλλιώς δεν την Αξίζεις. Την Ελλάδαν θέλομεν κι’ ας τρώγομεν πέτρες.
Τα σύνορα μας είναι ο Απόστολος Ανδρέας, η Κερύνεια μας, η Μόρφου. Στήριγμα μας προσδοκούμε από μιά Ελλάδα δυνατή και την Ορθόδοξη Ρωσσία, η οποία είναι έτοιμη να μας στηρίξει ανά πάσα στιγμή και να μας Απελευθερώσει από τους τούρκους κατακτητές και που έχουμε τις τακτικές υποσχέσεις της ηγεσίας της. Εξαρτάται λοιπόν από εμάς, να φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή. Μαζί Ενωμένοι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Εμείς οι ΕΛΑΜίτες, απαιτούμε ένα Ενιαίο και Ελεύθερο Κράτος. Όσοι από εσάς λοιπόν τους Εθνικιστές, συμφωνείτε μαζί μας, οι πόρτες μας είναι ανοικτές και σας περιμένουμε για το Μεγάλωμα του Εθνικιστικού  Κινήματος μας.


Με Εκτίμηση

Άριστος Κακουλής










Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...