Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Όπως φαίνεται, έχουν σταθεροποιηθεί πλέον τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και είναι αυταπόδεικτον πλέον ότι τα τείχη των τεσσάρων κομμάτων του Δησακέλ, Δήκο και Εδέκ, καταρρέουν συνεχώς και η κατάληξη τους στις 22 του Μάη θα έχει τρομερές απώλειες στο σύνολο των.
Απώλειες στην αποχή, απώλειες σε ψήφους, απώλειες στους αναποφάσιστους, συν στα λευκά και στα άκυρα, αδιαφορία πολύ μεγάλη αν υπολογίσουμε  βάσει των δημοσκόπων ότι, στις έξι χιλιάδες τηλεφωνήματα απαντούν οι χίλιοι ΜΟΝΟΝ.
Μέγας πανικός και φόβος έχει καταλάβει τα τέσσερα ενδοτικά, καταστροφικά και Μνημονιακά κόμματα που διέλυσαν τα πάντα μέσα σε λίγα χρόνια.

Παρουσιάζουν δε μεγάλη αύξηση στα ποσοστά τους τα υπόλοιπα μικρά κινήματα, ιδίως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - Ε.ΛΑ.Μ του οποίου αναμένεται η Μεγάλη έκπληξη των εκλογών, όπου θα αναδείξει επάξια και πανηγυρικά τρεις και πλέον βουλευτές στη βουλή.
 Ένα Κίνημα Εθνικιστικό, Αγνό, Πατριωτικό, Αγωνιστικό, πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα, με καθαρά χέρια, με υποψήφιους χωρίς βαρίδια και ενοχές. Δηλαδή μια εικόνα χίλιες λέξεις.
 Ένας καθαρός καθρέφτης που αντανακλά στη γνήσια Δημοκρατία, στους θεσμούς, στη Δίκαιη κοινωνία, στους πολίτες και με φιλολαϊκή πολιτική, που θα ευρίσκεται καθημερινά δίπλα στον άνθρωπο, στα προβλήματα του, στη δυστυχία του και παντού!! Αυτά τα βασικά στοιχεία λείπουν από τον Τόπο μας, από τα τέσσερα αυτά κόμματα που ήσαν στη βουλή τα τελευταία πέντε χρόνια, γιατί η έννοια του κατεστημένου, και του σαχλού συστήματος τους, ήταν να πτωχεύσουν το κράτος, τον πολίτη, να διαλύσουν τα πάντα και να περάσουν τον πλούτο στα χέρια τους και δυστυχώς τα κατάφεραν οι Άθεου, οι άκαρδοι και Μασόνοι.
Δεν αρκεί μόνο αυτό, το Δησακέλ θέλει επίσης να παραδώσει και να υποδουλώσει την Κύπρο και τον λαό μας στους Νεότουρκους και Νεοοθωμανούς, όπου και θα δημιουργήσουν Σουλτανάτο στην Πατρίδα μας δια μέσου της Δ.Δ.Ο. που προωθούν. (χειροκροτήστε τους σύγχρονους ενδοτικούς, ηττοπαθείς και νενέκκους)

Είχαν την φαεινή ιδέα οι ηγετίσκοι του Δησακέλ ως φασιστικά, Σταλινικά, Λενινιστικά, συμφεροντολογικά και επισκιαζόμενα από την «focus» κάτω από τη νέα τους ιδεολογία «Αλά μιξ» και «αλά μιζών» και τα τοιαύτα, με σημαία τους το πανί «όλα για την τουρκία» παρασύροντας μαζί τους στο Μνημόνιο και τους ηγετίσκους των άλλων δύο... (αγωνιστικών...Δημοκρατικών)... όπως επικαλούνται, για να πνίξουν και να αποτελειώσουν τον Ελληνισμό της Κύπρου, στο βωμό των συμφερόντων τους.
Αλλά οι αξιολύπητοι βολευτές και των τεσσάρων κομμάτων, ακολούθησαν στη βουλή όλες τις «βουλές» των ηγετίσκων τους ομόφωνα, χωρίς ούτε μια διαφωνία ή αποχή φοβούμενοι τον πόλεμο. Η αχαριστία στο μεγαλείο της!!!

Έπαιξαν στη ρουλέτα τις τύχες και της Πατρίδας μας και του λαού μας, για τα δικά τους συμφέροντα, που ο καθένας μας γνωρίζει πολύ καλά τα συμβαίνοντα στην καθημερινότητα.

Έφθασε η ώρα λοιπόν να πληρώσουν και θα πληρώσουν, όχι μόνον οι πολιτικάντηδες, αλλά και οι τουρκολάγνοι ακόλουθοι τους.
Ευτυχώς που οι πολίτες ξύπνησαν από τον λήθαργο τους, γιατί τώρα κατάλαβαν ότι τους ξεγέλασαν με τις δεσμεύσεις τους, και που βρίσκονται στη φτώχεια στη δυστυχία και στην απελπισία, ακόμη και κάποιοι στη φυλακή για μικροχρέη και κάποιοι άλλοι οδηγήθησαν στη αυτοκτονία.
Όμως, προβλέπω ότι τα πράγματα δεν θα μείνουν ως εδώ. Η τιμωρία που τους περιμένει δεν είναι οι βουλευτικές εκλογές, αλλά ετοιμάζεται και θα ακολουθήσει μεγάλη τιμωρία από τον λαό. Φωνή Λαού, φωνή Θεού.
Τους αξίζει, γιατί δεν Άξιζε στον λαό μας τέτοια μοίρα και θα πληρώσουν πολύ ακριβά το κόστος των θεληματικών πράξεων τους σύντομα.

Τα Άδικα ουκ Ευλογούνται,


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά - Υπηρετούν όλοι την ξενοκρατία Σημεία και τέρατα ζούμε στις ημέρες μας. Ζούμε την εποχή μίας πλήρους ...