Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση της Forza Nuova για την εκλογική νίκη του Ε.ΛΑ.Μ.Το ιταλικό Εθνικιστικό κίνημα, Forza Nuova, χαιρετίζει την νίκη του Ε.ΛΑ.Μ., στις βουλευτικές εκλογές.

Το πρωινό  της Δευτέρας   23 Μαΐου ο Γ.Γ. της FN, Roberto Fiore, τηλεφώνησε στον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος για να συγχαρεί τους Έλληνες Εθνικιστές για την μεγάλη εκλογική νίκη τους.

cipro

Σε ανακοίνωση της η FN επισημαίνει τα παρακάτω:  " Το Ε.ΛΑ.Μ. της Κύπρου ένα Κίνημα Εθνικό, Κοινωνικό και πολύ κοντά σε εμάς κατάφερε να διπλασιάσει τα ποσοστά του και να εισέλθει στην Βουλή με δυο βουλευτές καταφέρνοντας να ξεπεράσει σωρεία εμποδίων."

Ο ίδιος ο Γ.Γ. των Ιταλών Εθνικιστών, Ρ. Φιόρε, δήλωσε : " Στην Κύπρο ο λαός τίμησε ένα Κίνημα με σταθερές θέσεις ενάντια στα βαριά οικονομικά μέτρα που επέβαλε η Ε.Ε. αλλά και κατά της  τουρκικής κατοχής του βόρειου μέρους του νησιού.
Θα πρέπει να ρωτήσουμε τους Έλληνες της Κύπρου που γνωρίζουν πολύ καλά την συμπεριφορά των τούρκων τί σκέφτονται για τις συμφωνίες μεταξύ Ε.Ε και τουρκίας.
Πώς είναι δυνατό να σκέφτονται για μια λύση στην Κύπρο που θα την χειρίζεται στην ουσία ο Ερντογάν, την στιγμή που η τουρκία με τα παιχνίδια της αποσταθεροποιεί την Μέση Ανατολή και χρηματοδοτεί τον ISIS; " καταλήγει ο Φιόρε.

http://www.radiofn.eu/fioreaustria-cipro-segnali-cambiamento-indispensabile/#sthash.K4n8N60d.dpbs
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...