Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!


Πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Capsis στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στην πόλη τον Γενικό Γραμματέα Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για πρώτη φορά μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις.




Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας των Ελλήνων Εθνικιστών και η πρώτη στην οποία μπόρεσε να δώσει το παρόν ο Αρχηγός μας, αφού μέχρι τώρα οι παράνομες διώξεις κατά του Κινήματος τον κρατούσαν φυλακισμένο και στην συνέχεια κατ΄οίκον περιορισμό.
Την εκδήλωσε άνοιξε ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης και στην συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς οι βουλευτές Βλάχου Σωτηρία, Σαχινίδης Γιάννης και Χατζησάββας Χρήστος, οι ευρωβουλευτές Επιτήδειος Γεώργιος και Φουντούλης Λάμπρος, καθώς και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσομάλλης Νίκος και Ματθαιόπουλος Αρτέμης.
Στην έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε σε όλες τις κορυφαίες στιγμές αυτών των τεσσάρων ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Μπορεί να μας φυλάκισαν, να δολοφόνησαν συναγωνιστές μας και να μας διώκουν άδικα, αλλά δεν κατάφεραν και ούτε πρόκειται να το πετύχουν ποτέ να μας λυγίσουν. Ο αγώνας μας συνεχίζεται πιο δυνατός μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-seismos-sthn-thessalonikh-prwtofanhs-kosmosurroh-sthn-ekdhlws#ixzz47xI3jFfo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...