Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συγχαρητήρια λεβέντες!

Ένας παλιός λοκατζής στην ξενιτιά σας συγχαίρει για την δράση σας κι αν μερικοί ανθέλληνες που κακώς αποκαλούνται Ελληνοκύπριοι μας αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές, μας αποκαλούσαν και πριν το 1974 όταν μαθητές μας είχαν απαγορεύσει να γιορτάζουμε εθνικές επετείους στα σχολεία, μας είχαν απαγορεύσει να κρατούμε σημαία Ελληνική και έστελναν πάνοπλους αστυνομικούς του εφεδρικού και ξυλοκοπούσαν εμάς τους μαθητές γιατί κρατούσαμε Ελληνική σημαία. Εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν γιατί διάβαζαν τις εφημερίδες εθνικού περιεχομένου, όπως για παράδειγμα ήταν τότε η ΜΑΧΗ και το πιο χριστιανικό περιοδικό ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.


Σήμερα μας αποκαλούν φασίστες γιατί αγαπάμε αυτό τον τόπο και δεν δεχόμαστε να τον ξεπουλήσουμε. Μας αποκαλούν φασίστες γιατί δεν ανεχόμαστε να έρχονται οι λαθραίοι να παίρνουν τις δουλειές μας και όσα δεινά φέρνουν μαζί τους.
Το να πληρώνουμε τόσα χρόνια φόρους είναι καλά και σε κάποιες δύσκολες στιγμές ή κάποια οικονομικά λάθη χρεοκοπάς, αλλά δεν έχει την βοήθεια από κανένα, αλλά αντιθέτως σε τρέχουν στα δικαστήρια! Και ούτε επίδομα παίρνεις ούτε περίθαλψη στα νοσοκομεία, όπως ο κάθε λογής αλλοδαπός σε αυτόν τον τόπο.
Τα παιδιά μας διακόπτουν τις σπουδές τους και τα όνειρα τους καταρρέουν, ενώ ο κάθε μουσουλμάνος παίρνει σπίτι, φροντίδα και ούκ ολίγα λεφτά από την κυβέρνηση ενώ κλέβει, ληστεύει και χτυπά αστυνομικούς.
Ε λοιπόν ναι αν είναι σώσουμε αυτό τον τόπο που είναι ο πιο ελληνικός χώρος του έθνους και φασίστες γινόμαστε και ρατσιστές άμαν χρειαστεί!
Συνεχίστε λεβέντες της Ελληνικής Κύπρου, εγώ παρακολουθώ από την ξενιτιά και είμαι στο πλευρό σας μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες της ξενιτιάς για μια Κύπρο Ελεύθερη για ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή,
την λένε Βόρεια Ήπειρο
την αγαπώ πολύ
θα τρέξω μια αυγή
χωρίς διαταγή
για να 'γκαλιάζω στοργικά
την δόλεια μου αδελφή
Ξύπνα καημένε μου ραγιά
Ξύπνα να δείς ελευθεριά

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


Υ.Γ. (1): Όταν το 1963-64 ο Αρχηγός Διγενής σχεδόν εξάλειψε το τούρκικο στοιχείο από την Κύπρο μας τον σταμάτησε ο Μακάριος και ψάξετε στα αρχεία της Intelligent Service της Αγγλίας να βρείτε γιατί... Ποιός ήταν ο αληθινός πατέρας του Μακαρίου και γιατί με το ΑΚΕΛ βρήκαν το σλόγκαν "Αδέλφια Τουρκοκύπριοι".
Υ.Γ. (2): Κτυπάτε αλύπητα το κάθε ξεπουλημένο κόμμα και πολιτικάντη, που θέλει την Κύπρο διαλυμένη ... ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ


Ε.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...