Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Την Παρασκευή που μας πέρασε τελέστηκαν στην Λάρνακα τα εγκαίνια των πολιτικών γραφείων του τοπικού μας πυρήνα. Γραφεία τα οποία έγιναν έπειτα από την προτροπή πολλών κατοίκων της Λάρνακας αφού βλέπουν στο κίνημα μας την μοναδική λύση στα προβλήματα που έχει η πατρίδα μας. Την τελευταία αγνή φωνή σε αυτό τον τόπο ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο.

Από πολύ νωρίς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο μέσα και έξω από τα γραφεία μας, από άτομα κάθε ηλικίας, και κάθε κοινωνική τάξης. Δεκάδες Λαρνακείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κινήματος μας, και κατέκλυσαν τα πολιτικά μας γραφεία.

Η όλη εκδήλωση έληξε με την υπόσχεση όλων μας, για περισσότερους και ακόμα μεγαλύτερους αγώνες. Το αγκάθι που ακούει στο όνομα Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μεγαλώνει προς απογοήτευση πολλών. Η δημιουργία σε ακόμα μια πόλη γραφείων του κινήματος μας είναι η καλύτερη απάντηση προς όλους.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...