Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟ KONTRA CHANNEL...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.

Στην εκπομπή του Βαλλιανάτου στο "Κόντρα τσάνελ" ήταν να εμφανισθεί ο "ΓΝΩΣΤΟΣ" Παύλος Βοσκόπουλος, αλλά τελικά μαζί του παρήλασε τηλεφωνικά ολόκληρη η εχθρική προπαγάνδα. Εγκάθετοι προξενείων και πολιτικών σχηματισμών με τις γνωστές απόψεις ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ εναντίον της Εθνικής και Κρατικής Ασφάλειας ακούστηκαν από τις τηλεφωνικές γραμμές του καναλιού, οι αριθμοί των οποίων ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΑ αναγράφονται επί της οθόνης δήθεν για παρέμβαση τηλεθεατών. Αλλά τελικά αυτοί που παρεμβαίνουν είναι ΓΝΩΣΤΟΙ και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ...


Για την πρακτική αυτή δεν είναι δυνατόν να κατηγορούνται μόνο οι ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ, ειδικά από όσους ασχολούνται επί χρόνια μαζί τους και τους καταγράφουν μαζί με την δράση τους. Μέγιστο μερίδιο ευθύνης έχουν και τα Μέσα που τους δίνουν την δυνατότητα να αναπαραγάγουν την Εχθρική προπαγάνδα μέσα από ΣΤΗΜΕΝΕΣ εκπομπές και μέσα από τις ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" τσάνελ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ίδιου συστήματος που ρήμαξε την Πατρίδα, υποθήκευσε την Εθνική Κυριαρχία, απογύμνωσε την Εσωτερική Άμυνα και έθεσε το Έθνος των Ελλήνων ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ. Το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, με το δήθεν αντιστασιακό προσωπείο του και αποτελεί ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ επικοινωνιακό κυματοθραύστη της Εθνικής οργής.


"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Κουρής, γνωστός από παλιά, παίζει πάλι τώρα τον ρόλο τού Εθνο-σωτήρα. Αφού είναι Κεφάλαιο ο κύριος, έχει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια, ε δεν είναι δυνατόν να κόπτεται γιά τον Λαό, κάποιο ρόλο παίζει πάλι τώρα όπως έπαιζε ρόλο και πριν από λίγα χρόνια.-σωτήρα. Αφού είναι Κεφάλαιο ο κύριος, έχει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια, ε δεν είναι δυνατόν να κόπτεται γιά τον Λαό, κάποιο ρόλο παίζει πάλι τώρα όπως έπαιζε ρόλο και πριν από λίγα χρόνια.

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...