Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οι "πατριώτες" του ΔΗ.ΣΥ.

Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβα στο κινητό μου στις 21 του Φλεβάρη και στο όνομα του αποστολέα να βρίσκεται η λέξη «PROTOPORIA», θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα… Απ’ ότι ξέρουμε, η Πρωτοπορία είναι η φοιτητική παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.) και ως επακόλουθο στεγάζεται κάτω από αυτόν, παίρνοντας χρήματα από αυτόν και υπακούοντας σαν καλά προβατάκια τις εντολές του Αναστασιάδη.
Σας παρουσιάζω το μήνυμα συναγωνιστές, και τα συμπεράσματα δικά σας:
« Stis 3 Martiou stirizw PROTOPORIA. Epilegw tin parataxi twn foititwn kai stirizw –TOUS WRAIOUS ELLINES…!- Psifizw PROTOPORIA kai xarazw NEA POREIA».
Εμένα προσωπικά σαν Εθνικιστή, μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει το πιο πάνω μήνυμα.
 

 Η γνωστή σε όλους μας Πρωτοπορία που όποτε είναι κοντά εκλογικές αναμετρήσεις θυμάται τον Ελληνισμό, και τον πατριωτισμό της. Βρήκαν τον εύκολο τρόπο να αλιεύουν ψήφους, πουλώντας πατρίδα και ελληνισμό.

Και όπως λένε, παλιά μου τέχνη κόσκινο, έτσι και το πατριωτικό – εθνικιστικό (!!!) κίνημα Πρωτοπορία, όπως και το κόμμα τους το ΔΗ.ΣΥ., όποτε κοντεύουν οι εκλογικές αναμετρήσεις μετατρέπονται εν μια νυκτί στους μεγαλύτερους πατριώτες και ακραίους Εθνικιστές, μην σχολιάσουμε τι κοινές θέσεις που έχουν με το ΑΚΕΛ, αλλά για να μπορέσουν να μαντρίσουν τους ψηφοφόρους τους αρχίζουν τις γνωστές σε όλους μας αλληλοκατηγορίες! Κύριοι ο κόσμος άρχισε να ξυπνά σιγά – σιγά και σας πήρε χαμπάρι …
Τι να πρωτοθυμηθούμε από τους ψευτοπατριώτες του ΔΗ.ΣΥ.;

• Το ΝΑΙ του Αναστασιάδη;
• Την δήλωση του σε προεκλογική εκδήλωση όταν ο κόσμος του φώναζε « Η Κύπρος είναι Ελληνική» και αυτός απαντούσε από το βήμα ότι η Κύπρος δεν είναι Ελληνική αλλά Ευρωπαϊκή;
• Τις εκδρομές της Καίτης Κληρίδη στα κατεχόμενα με τα αδέλφια της όπως τους αποκαλεί Τ/”Κ”;
• Τις συναυλίες που διοργάνωσαν με τα αδέλφια τους, τους Τουρκο”κύπριους”;
• Τους καφέδες στο κατεχόμενο λιμανάκι της Κερύνειας, που πίνουν αξιωματούχοι του Δη.Συ. και άτομα της Πρωτοπορίας με τα αδέλφια τους;
 Ακόμα λίγο πιο παλιά όταν ο πατέρας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Γλαυκός Κληρίδης, μετά από πληροφορία ότι ο Ντενκτάς πιάστηκε από Ε/Κ να μεταφέρει όπλα για χάρη των Τ/”Κ” για την οργάνωση της εισβολής, που έτρεξε να τον γλιτώσει μήπως και τον σκοτώσουν; Ή μήπως ξεχάσατε την λίστα του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, που αναγραφόταν το όνομα του ιδρυτή σας; (ξέρετε κ. συναγερμικοί για τι πράγμα μιλάμε; ΣΩΣΤΑ; Γι’ αυτό μην καπηλεύεστε τον αρχηγό της ΕΟΚΑ)
• Τις πτήσεις που διοργάνωνε η Πρωτοπορία με σκοπό να φέρει στην Κύπρο φοιτητές, για να ψηφίσουν ΥΠΕΡ στο σχέδιο ΑΝΑΝ;
• Αυτά και πολλά άλλα που για να τα πούμε χρειάζονται αμέτρητες ώρες και μέρες, πατριώτες της πλάκας!


Αυτό συναγωνιστές, είναι το πραγματικό πρόσωπο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.), που για χρόνια τώρα καπηλεύεται την Ελληνική Σημαία μόνο και μόνο για να παίρνει τους ψήφους του λαού.
Με αφορμή το μήνυμα στο κινητό μου, δυστυχώς για αυτούς, ήρθε η ώρα που ο λαός άρχισε να ξυπνά και να αντιστέκεται και Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!
Όσο για τους συναγερμίκους επειδή η αλήθεια πονάει … ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ : Τώρα το πως εγώ και πολλοί άλλοι γνωστοί μου, αρχίσαμε να λαμβάνουμε συνεχώς τα «ενημερωτικά» τους μηνύματα και τηλεφωνήματα, χωρίς να υπάρξουμε ποτέ μέλος ούτε της Πρωτοπορίας, ούτε της Προοδευτικής ούτε άλλης φοιτητικής παράταξης άλλου κόμματος.. το που έμαθαν τα τηλέφωνα μας αυτοί οι κύριοι είναι άξιο απορίας και προβληματισμού.
Βαγγέλης Ταλιαδώρος

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Μέλος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...