Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!


Πρόσφατα είδαμε στην Λάρνακα την επίθεση παλαιστινίων αιτητών πολιτικού ασύλου σε αστυνομικό που προσπάθησε να τους απωθήσει όταν δοκίμασαν να μπουν στο Γραφείο Ευημερίας επειδή τους μείωσαν τα επιδόματα τους! Άτομα που ζουν από τους φόρους του εργαζόμενου Έλληνα Κύπριου χωρίς ίχνος ντροπής και εκτίμησης επιτέθηκαν βίαια στον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα και μελανώματα σε όλο του το σώμα.

Δεν φταίνε όμως οι αιτητές πολιτικού ασύλου. Φταίνε αυτοί που τους έχουν καλομάθει στην χλιδάτη ζωή, αυτοί που τους έφεραν στην γη της Επαγγελίας, για εκείνους. Δεν σέβονται αυτά τα άτομα τον πολιτισμό και την κουλτούρα των ντόπιων. Δεν σέβονται κανένα επειδή έτσι έμαθαν και εμείς ως ένας «φιλόξενος» λαός τους χρυσοπληρώνουμε. Επίδομα τέκνου, επίδομα θέρμανσης, επίδομα Χριστουγέννων(!) είναι κάποια από τα «βοηθήματα» που δέχονται οι αλλοδαποί. Επίδομα Χριστουγέννων σε άτομα που θέλουν να σταματήσει να κτυπά η καμπάνα του Αγίου Λαζάρου...
Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν δέχονται κουβέντα για αυτούς αφού θα κακοφανήσουμε τους φιλοξενούμενους μας. Αυτοί θα είναι οι μελλοντικοί τους ψηφοφόροι. Άτομα που σε οποιαδήποτε άλλη φυσιολογική χώρα θα απελαύνονταν στην μια βδομάδα, όμως εδώ στο Κυπριστάν επικρατούν άλλοι νόμοι. Εδώ διώκεται ο Εθνικισμός και θεωρείται ηθικά αποδεκτή πλέον η λαθρομετανάστευση.
Είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τον αφελληνισμό της Κύπρου. Πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι έτοιμο να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη γιατί εδώ και 34 αιώνες αυτή η γη είναι Ελληνική και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα ισλαμιστή να κάνει αυτή τη γη δική του. Βλέπουν την αναγνώριση του κινήματος μας από τον απλό τον κόσμο και συνάμα φοβούνται πως δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ο κόσμος τάσσεται συνεχώς στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και για αυτό πρέπει οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να τρέμουν γιατί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!
«Μόνο ένας Έλληνας να μείνει,μόνο ένας σε αυτήν εδώ την πλάση ολόκληρη,πάντα θα πολεμά.Και μην ελπίζεις πως τη γη μου θα την κάνεις δική σου. ΒΓΑΛΤΟ ΑΠ’ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ»



Σωτήρης
Μέτωπο Νεολαίας
Πυρήνα Λάρνακας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...