Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ 7000 ΡΩΣΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ


Για κάποιο “περίεργο λόγο” η είδηση προβλήθηκε από όλα τα (ανθ)ελληνικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με την πορεία 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών στην Αθήνα πέρυσι τον Ιανουάριο που θάφτηκε ολοκληρωτικά!
Εφτά χιλιάδες Ρώσοι Εθνικιστές πραγματοποίησαν πορεία στη Μόσχα, δείχνοντας την δύναμη, που αυξάνεται όλο και περισσότερο στο εθνικιστικό ρεύμα. Χτες, όπως και κάθε χρόνο, διεξήχθη η εθνικιστική διαδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε από πορεία. Συνθήματα κατά των λαθρομεταναστών και εθνικιστικοί χαιρετισμοί τράνταξαν όλη την Μόσχα, φανερώνοντας την τεράστια απήχηση της Εθνικιστικής Ιδέας.

Η παρέλαση στο νοτιο – ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας έλαβε χώρα με σημαίες της ρώσικης αυτοκρατορίας ανά χείρας, τον ορθόδοξο σταυρό και την συνοδεία ιερέων, οι οποίοι έψαλαν ύμνους. Ένας απ’ τους διοργανωτές της εθνικιστικής πορείας, ο Ντμίτρι Ντιομούσκιν, δήλωσε:

«Η βασική ιδέα είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ρωσικού λαού, των ανθρώπων που έχουν ρίζες εδώ. Η χώρα μας πεθαίνει και πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας».

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...