Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πορείες καταδίκης Ψευδοκράτους


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους τους συνειδητοποιημένους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν στις πορείες του κινήματος μας, την Τρίτη  15 Νοεμβρίου το πρωί σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ καλούμε άπαντες να παρευρεθούν στην μεγάλη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ πορεία που θα γίνει στην Λεμεσό την ίδια μέρα, το βράδυ.

Σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας αδιαφορεί κυριολεκτικά για το μέλλον της πατρίδας μας, και σφυρίζει αδιάφορα, έρχονται οι τελευταίοι εναπομείναντες, οι τελευταίοι πιστοί, σε μια πατρίδα που καταρρέει καθημερινά, οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως πάντα εναντίον όλων, να «ταράξουν» τα νερά και να δώσουν το μήνυμα πως υπάρχει ακόμα δύναμη αντίστασης.

Στις 15 Νοεμβρίου δεν θα μας δείτε σε κλειστά γήπεδα να κάνουμε «επαναπροσεγγιστικές» συναυλίες αγκαλιά με τον εχθρό, θα μας δείτε στους δρόμους να δίνουμε την δική μας μάχη όπως εμείς ξέρουμε. Θα μας δείτε στους δρόμους να διατρανώνουμε την θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων Κυπρίων. Θα μας δείτε στους δρόμους να καταδικάζουμε το παράνομο καθεστώς δείχνοντας στους συμπολίτες μας ότι υπάρχουν ακόμη ανυπότακτοι Έλληνες.

Το πρωί διοργανώνεται από το Μέτωπο Νεολαίαςτις Φοιτητικές παρατάξεις του κινήματος μας, και τους Μαθητές, στην Λευκωσία μεγάλη πορεία για να καταδικάσουμε την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Εκκίνηση από τα πολιτικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στην Λευκωσία (Ανδρέα Αραούζου 7Β), ώρα 09:30 π.μ.

Το Μέτωπο Νεολαίας διοργανώνει επίσης, Μαθητική πορεία στην Λάρνακα, με τόπο εκκίνησης τα πολιτικά γραφεία του κινήματος μας στην Λάρνακα, (Λόρδου Βύρωνος 50, πάνω από το ACAPELLA), η ώρα 10:30 π.μ.

Το βράδυ της ιδίας μέρας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει μεγάλη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους στην Λεμεσό, η ώρα 8 μ.μ.

Προσυγκέντρωση άλλων πόλεων:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Πολιτικά γραφεία
ώρα: 6:30 μ.μ.
ΛΑΡΝΑΚΑ
Λύκειο Αγ. Γεωργίου
ώρα: 6:15 μ.μ.
ΠΑΦΟΣ
πολιτικά γραφεία
ώρα: 7 μ.μ.

 Δώσε, λοιπόν, και εσύ το παρόν σου, εντάξου στις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ένωσε τις φωνές σου μαζί μας για μια Κύπρο ελεύθερη Ελληνική. Μην αφήσεις το μέλλον σου στα χέρια των πολιτικάντηδων. Πάρε το μέλλον το δικό σου αλλά και των παιδιών σου στα χέρια σου.

Όλοι λοιπόν παρόντες για να δείξουμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι υπάρχει μια καθαρή εθνικιστική φωνή πάντα έτοιμη να υπερασπίσει την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...