Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Τούρκοι πράκτορες μέσα στην Πύλα


Έστησαν παρατηρητήρια και κάνουν παρακολουθήσειςΤην ώρα που οι Τουρκο''κύπριοι'' και οι Τούρκοι μιλούν εξαγγέλλουν με κάθε τρόπο τη βούληση τους για λύση και κατηγορούν τους Ελληνοκύπριους ότι κωλυσιεργούν, προσπαθούν να αλώσουν ακόμα και το τελευταίο μεικτό χωριό της Κύπρου, την Πύλα. 


Αστυνομία και ΓΕΕΦ κατέχουν πληροφορίες ότι καθημερινά βρίσκονται και κάνουν παρακολουθήσεις Τούρκοι στρατιωτικοί με πολιτική περιβολή μέσα στο μουσουλμανικό τέμενος της Πύλας, αλλά και μέσα σε κατοικίες. Έστησαν παρατηρητήρια και τα επανδρώνουν συστηματικά.
Αυτοί είναι οι φίλοι και αδελφοί των πολιτικάντηδων μας, και διαφόρων άλλων θολοκουλτουριάριδων, που δεν χάνουν την ευκαιρία κάθε φορά να εκφράσουν την συμπάθεια τους προς αυτούς. Τι θα μας πούνε τώρα; Η απάντηση γνωστή και χιλιοειπωμένη. Για άλλη μια φορά η νέα τάξη θα κάνει τα στραβά μάτια, και ενωμένα τα κόμματα της υποταγής, όλων των αποχρώσεων θα μας μιλήσουν για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, που θα βοηθήσει στην επανένωση (;;;) των δύο κοινοτήτων (;;;).

Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε τις άθλιες πολιτικές σας, που μας έχουν καταντήσει τον περίγελο όλων. Θέλουμε επιτέλους μια περήφανη πολιτική έτοιμη να διεκδικήσει τα ΔΙΚΑΙΑ του Κυπριακού Ελληνισμού. Θέλουμε επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την σελίδα του Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...