Τρίτη 2 Απριλίου 2013

€21 εκ. έβγαλε από την Κύπρο εταιρία που σχετίζεται με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη τρεις μέρες πριν το Eurogroup


Η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Χαραυγήνα έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα με τίτλο «Αμείλικτα ερωτήματα» παρουσιάζει σήμερα ένα έγγραφο στην κυριολεξία φωτιά που ανοίγει του ασκούς του Αιόλου για τις αποκαλύψεις που η κυπριακή κοινωνία αναμένει με ανυπομονησία για πλήρη κάθαρση και διαφάνεια.
Τρείς μόλις μέρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου που αποφάσισε κούρεμα, έσπασε 5 γραμμάτια στη Λαική αξίας 21 εκατομμυρίων(!) και τα έστειλε στο Λονδίνο!

Μετά τις δηλώσεις Σαρρή ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το κούρεμα, δημιουργείται ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση από πλευράς του προεδρικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...