Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Η Ελπίδα ΔΕΝ πεθαίνει ΠΟΤΕ…Πολλοί αναφέρουν συχνά την γνωστή φράση ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. «Εμείς» τους ενημερώνουμε ότι η ελπίδα ΔΕΝ πεθαίνει ΠΟΤΕ!  Η πίστη στον Θεό, στην Πατρίδα και στην οικογένεια κρατάει αναμμένη μέσα μας την σπίθα του Εθνικισμού και των ιδανικών της Ελληνικής φυλής.

Αναφέρω πιο πάνω το «Εμείς» γιατί αντιλαμβάνομαι ότι οι σημερινοί νέοι που έχουν σωστές πατρικές διδαχές, όλο και αυξάνονται και καθημερινά δίνουν «μάχη» να διαλύσουν τις προσπάθειες των προδοτών που πολεμούν να μας οδηγήσουν στην απομόνωση, την μοναχικότητα, την αμάθεια ώστε να χαθεί αυτό το σπάνιο είδος του κόσμου, τη φυλή που ονομάζεται Έλληνες.  Ναι, όντως είμαστε σπάνια φυλή που διαφαίνεται στην προσπάθεια των υπολοίπων για αντιγραφή. Τους ενημερώνουμε ότι δεν θα καταφέρουν να μας αφανίσουν!

Πάντα στην ιστορία σε περιόδους των «Παχιών αγελάδων» υπήρχε κάμψη του Εθνικισμού, αλλά στην σκιά των «ισχνών αγελάδων»  η παρουσία μας γίνεται ολοένα και πιο αισθητή.  'Άλλωστε  γι’ αυτό υπάρχουμε ακόμα! 

Λαμπρές σελίδες της παλαιότερης αλλά και σύγχρονης ιστορίας μας έχουν γραφτεί  από  μεγάλους ανθρώπους, ιστορικούς που πραγματικά είναι παραδείγματα προς μίμηση. Δυστυχώς όμως στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ έχουν προδιαγράψει μία πορεία καταστροφής χωρίς να μπορούμε να απομακρυνθούμε, γι’ αυτό ένα από τα λίγα όπλα που μας απομένουν, εκτός της λεβεντιάς μας είναι η υπομονή και η προετοιμασία για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, μένοντας προσκολλημένοι στην Εθνική Ιδέα.

Πρέπει οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες που έχουν μείνει να ενημερωθούν για την πραγματικότητα της καταστάσεως,  να αφυπνιστούν και να διατηρήσουν την Πατρίδα, τον Πολιτισμό μας, την Παράδοση, τα Ιστορικά Δίκαια του Έθνους μας και την ιδέα της Ελληνικότητας.

Ας αφήσουμε τον άνεμο να κυματίζει την γαλανόλευκη Ελληνική μας Σημαία ψηλά, τη Σημαία του Σταυρού, η οποία συνοψίζει όλα της Φυλής μας τα ιδανικά και τις αθάνατες αξίες.  Η σημαία μας που συμβολίζει την πίστη στον Θεό και στην Πατρίδα. Την ευσέβεια και την φιλοπατρία. Τον Χριστό και τον Ελληνισμό, με τις εννέα οριζόντιες γραμμές, όσες και οι συλλαβές του συνθήματος της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ».

Ας θυμηθούμε ότι οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν συμβιβάστηκαν. Για Εκείνους, πάντοτε, ήταν ή η Ελευθερία ή τίποτα. Ο λευκός σταυρός συμβολίζει την αφοσίωση των Ελλήνων στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.

Ας ξαναθυμηθούμε όλα αυτά, και τον πολιτισμό που κινδυνεύουμε να χάσουμε. Μόνο εάν ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο θα επαναλάβουμε το θρίαμβο του πνεύματος και της ανθρώπινης σκέψεως που κάποτε ήταν προνόμια μόνο των προγόνων μας.  Τον θρίαμβο που θύμιζε την ατελείωτη στρατιά ηρώων, που με το αίμα που έχυναν πότιζαν τη γη και δίδασκαν το δρόμο της αρετής και του καθήκοντος και όλα για την Πατρίδα.

Νέοι θυμηθείτε τους νέους στα πανάρχαια χρόνια που με μία ασπίδα και ένα δόρυ έδιναν όρκο μπροστά στο ναό για την Πατρίδα τους. Οι  ατρόμητοι αυτοί νέοι κρατώντας τα όπλα που τους εμπιστευόταν η Πατρίδα  και έδιναν τον εξής όρκο…… «Ου καταισχύνω τα όπλα, ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτην αυτών, ότω αν στοιχίσω. Αμύνω δε και υπέρ ιερών και οσίων, και μόνος και μετά πολλών. Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι . Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω».

Μετάφραση:
«Δε θα ντροπιάσω τα όπλα μου, ούτε θα εγκαταλείψω τον συμπολεμιστή μου, όπου κι αν ταχθώ να πολεμήσω, θα υπερασπίζομαι τα ιερά και τα όσια και μόνος και με πολλούς, και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη, αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ' όση θα μου παραδοθεί . Και τις ιερές παρακαταθήκες των πατέρων θα τιμήσω.»

Σήμερα είμαστε χιλιάδες. Μερικές χιλιάδες αρκούν. To Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) είναι ο πυρήνας. Γύρω από αυτόν το πυρήνα, οφείλουμε να ενταχθούμε όλοι, με θάρρος και ανιδιοτέλεια, με πίστη στην Ηγεσία, να πορευθούμε με πειθαρχία στον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που ακολουθεί. Το μήνυμα έχει ήδη περάσει. Ερχόμαστε και είμαστε Χιλιάδες. Η Κύπρος προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει γιατί απλά υπάρχουμε Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές!

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!
Ζήτω η Νίκη!

Ιορδάνης Χριστοφή
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...