Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Εκδήλωση διανομής τροφίμων στην ΛΕΜΕΣΟ - Σάββατο - 27/4/13


Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστός στο κοινωνικό του έργο, συνεχίζει στα πλαίσια της στήριξης των δυσπραγούντων συμπατριωτών μας. Διοργανώνει διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αυτό το Σάββατο (27/4/13), στην Λεωφόρο Μακαρίου, μπροστά από το Λανίτειο Λύκειο στην Λεμεσό. Ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει επίσης τους συμπατριώτες μας, πως προχωρεί ΚΑΙ στην συλλογή τροφίμων και όλων των ειδών πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το κάθε νοικοκυριό. Διευκρινίζεται ότι όσα προϊόντα μαζευτούν θα διανεμηθούν αποκλειστικά καιΜΟΝΟ σε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ο κάθε ένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την φιλανθρωπική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ προσπάθεια. Η συμβολή όλων μας είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικά σημαντική, αφού ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει έναν συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη, με προϊόντα τα οποία δεν χρειάζεται.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ – Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν τον αγώνα μας, γίνεται συλλογή τροφίμων στα γραφεία μας ανά πόλη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ανά επαρχία ή στον παγκύπριο αριθμό του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης -96531920

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...