Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία του Μετώπου Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Την άνοδο του Εθνικισμού στα πανεπιστήμια σηματοδοτεί η νέα επιτυχία του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ Μετώπου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Συγκεκριμένα η παράταξη τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πήρε 93 ψήφους δηλαδή ποσοστό 9.8% των καταμετρημένων ψήφων και 2 έδρες στην Φοιτητική Ένωση Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Φ.Ε.ΠΑ.Λ).
Παρά την μεγάλη προπαγάνδα που ασκήθηκε το τελευταίο διάστημα, οι Εθνικιστές Φοιτητές κατάφεραν τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τους και επακόλουθα την αύξηση της δύναμής τους στο συμβούλιο της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου, με ακόμα μία έδρα. 

Δεν μένουμε όμως μέχρι της εκλογές, γιατί για μας καμιά καρέκλα δεν είναι αρκετή και δεν θα επαναπαυτούμε σε πρόσκαιρες νίκες. Για μας μόνο η αφύπνιση του Κυπριακού Ελληνισμού μέσω ενός δυνατού Εθνικιστικού κινήματος και η ώθηση του μέσω αυτού σε νέους αγώνες για την Εθνική μας δικαίωση είναι ο στόχος και τίποτα λιγότερο αυτού.

Ζήτω η τελική νίκη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...