Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εξιλαστήριο θύμα πάλι το Ε.ΛΑ.Μ

Εξιλαστήριο θύμα πάλι το Ε.ΛΑ.Μ
Η λασπολογία εις βάρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) συνεχίζεται αμείωτη με αστήρικτες κατηγορίες, αφού προσπαθούν να εμπλέξουν το κίνημα μας στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Λευκωσία, μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.
Είναι πλέον εξόφθαλμο ότι η τεράστια δυναμική που αναπτύσσει μέρα με την μέρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε έναν ασταμάτητο χείμαρρο που οδηγείται ολοταχώς στην επόμενη Ευρωβουλή με ποσοστά «έκπληξη», έχει θέσει σε συναγερμό ολόκληρο το σύστημα.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας στα όσα φαιδρά ακούγονται από διάφορους πολιτικούς κύκλους τις τελευταίες μέρες, περί ανάμειξης μας στα επεισόδια, πως ουδεμία σχέση έχουμε με τα όσα συνέβησαν. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα καθόλα νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι αθλητικός, ποδοσφαιρικός ή οπαδικός σύλλογος.
Η αδεξιότητα κάποιων, οι οποίοι προκεμένου να καλύψουν την δική τους ανικανότητα προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους με γελοία τεχνάσματα, είναι πέρα για πέρα τραγική. Στην περίπτωση του Ταλάτ, που τίποτα το επιλήψιμο δεν έγινε, είδαμε να «πέφτουν κεφάλια» σε αντίθεση με τώρα που κανένας δεν κουνιέται από την θέση που βολεύτηκε. Φαίνεται στην σημερινή κοινωνία έχει περισσότερη αξία ένας Τούρκο«κύπριος» αρχιβασανιστής.
Oi αναφορές περί ατόμων με μαύρες μπλούζες είναι σαχλές και το μόνο που προκαλούν στην κοινωνία είναι τον χλευασμό της. Αν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν υπεύθυνο για όλους όσους φοράνε μαύρες μπλούζες στην Κύπρο, τότε όλοι οι υπόλοιποι δεν θα υπήρχαν στον πολιτικό χάρτη και σίγουρα θα είχαμε μια καθαρή και τίμια κοινωνία, με έναν περήφανο και αγέρωχο λαό.
Κάποιοι προσπαθούν να στρέψουν τα βλέμματα του λαού αλλού, μακριά από τις μίζες, την διαφθορά και τα σκάνδαλα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Εύκολος στόχος το φιμωμένο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)Η τακτική αυτή όμως δεν θα επιφέρει καρπούς, γιατί ο λαός έχει κρίση και γνώση και θα το αποδείξει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...