Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στην αγορά της Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ

Το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη, επισκέφτηκε την αγορά στο κέντρο της πόλης, λίγες ημέρες μετά το πανηγυρικό διάγγελμα Σαμαρά για έξοδο της χώρας στις διεθνείς αγορές και το τέλος των μνημονίων. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με αρκετούς καταστηματάρχες του κέντρου, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την επιβίωση των επιχειρήσεων τους, που μετά βίας παραμένουν όρθιες από την καταστροφική επέλαση του μνημονίου, ενώ αρκετοί συμπολίτες ήταν εκείνοι που με δίκαιη οργή κατήγγειλαν την προδοτική συγκυβέρνηση για την απαράδεκτη φορολογική πολιτική της, η οποία έχει ως ξεκάθαρο στόχο τη διάλυση της μεσαίας τάξης.

Ένα άλλο πρόβλημα που καταγγέλθηκε από τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης είναι αυτό της απάτης της κατασκευής του μετρό (για το οποίο πρόσφατα η Ελληνική Αυγή εξέδωσε δελτίο τύπου ο οποίος τόνισε την κοροϊδία από πλευράς των τοπικών αρχών και του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης, που αδιαφόρησαν για τη σπατάλη δημοσίου χρήματος και την ταλαιπωρία των δημοτών και δη των καταστηματαρχών των οποίων τα καταστήματα περικυκλώθηκαν με λαμαρίνες, οδηγώντας τα έτσι στην υποβάθμιση ή στο οριστικό κλείσιμο.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως παρά τις γιορτινές ημέρες και το ωράριο αιχμής, η αγορά έμοιαζε κυριολεκτικά ερειπωμένη και νεκρή, κάτι που διαψεύδει τις προεκλογικές απατεωνιές του Σαμαρά που τόσο καιρό πανηγυρίζει (μόνος του) για το επίτευγμα του ανύπαρκτου πρωτογενούς πλεονάσματος και της εξόδου της χώρας στις αγορές. Ασφαλώς η μνημονιακή αυταπάτη του κατοχικού πρωθυπουργού καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, μια σκληρή πραγματικότητα που αποδεικνύει ότι η χώρα έχει βουλιάξει στην κρίση και πως ο επαγγελματικός κόσμος, ανεξαρτήτως αντικειμένου απασχόλησης ή κλάδου, έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος σε κάθε ευκαιρία που το δόθηκε υποσχέθηκε πως στόχος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη» είναι η άμεση πάταξη του παρεμπορίου και η κατάργηση τελών που δεν ανταποκρίνονται σε παροχές από πλευράς Δήμου, ώστε να υπάρξει πράγματι μια δίκαιη φορολογική αντιμετώπιση προς τους ήδη ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας, αλλά και μια Διοίκηση που θα σέβεται τον ιδρώτα των ανθρώπων που στηρίζουν και τονώνουν την τοπική οικονομία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ejormhsh-ths-ellhnikhs-aughs-sthn-agora-ths-thessalonikhs-fwtoreportaz#ixzz2zVl1oBO8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...