Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ- ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ FORZA NUOVA



Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στην Ιταλία όπου η κυβέρνηση Ρέντσι ζήλεψε την ….δόξα των Ελλαδιτών ομολόγων της, Σαμαρά και Βενιζέλου !
Με νομικίστικες εφευρέσεις και φανερή καταπάτηση των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων απαγόρευσε την κάθοδο στις ευρωκλογές του κόμματος της FORZA NUOVA !


Η αρχή έγινε με την ευφυή ιδέα ότι για να συμμετέχει ένα ιταλικό μη κοινοβουλευτικό κόμμα στις εκλογές του Μαΐου έπρεπε να συγκεντρώσει 150.000 υπογραφές. Σε περιοχές με μικρό πληθυσμό έπρεπε να μαζευτούν τουλάχιστον 3.000 !
Μόλις έγινε γνωστό ότι το Εθνικιστικό Κίνημα είχε συγκεντρώσει πάνω από 160.000 υπογραφές άρχισε να κινητοποιείται  η αστυνομία.
Στην περιοχή του Treviso  όργανα της …τάξης εισέβαλαν σε σπίτια υποστηρικτών της FN για να τους ανακρίνουν επειδή είχαν υπογράψει!
Στην κεντρική Ιταλία συνελήφθησαν στελέχη που πήγαιναν να καταθέσουν τις υπογραφές και τα απαραίτητα έγγραφα στα αρμόδια όργανα και κρατήθηκαν παράνομα στους αστυνομικούς σταθμούς μέχρι να περάσει η προθεσμία κατάθεσης!!
Στις περιοχές Liguria και Marche προεβλήθησαν από τους αρμόδιους νομάρχες ανύπαρκτα γραφειοκρατικά προβλήματα με σκοπό αλλά και επίτευξη την ακύρωση των λιστών με τους υποψηφίους της FN.

Στην Toscana και στο Veneto ήταν πιο πρακτικοί αφού συνέλαβαν τους υποψηφίους για αδικήματα που ….είχαν σκοπό να διαπράξουν στο μέλλον!
Είναι πασιφανές πως οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και οι κατά τόπους εντολοδόχοι τους, μέσα στον πανικό τους, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν μη δημοκρατικά μέτρα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναχαιτίσουν την επέλαση των Εθνικιστικών Κινημάτων.
Στην Ελλάδα έχουν φυλακίσει παράνομα τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και στελέχη του Κινήματος!
Στην Κύπρο τα κόμματα που ευθύνονται για την οικονομική, κοινωνική και εθνική καταστροφή της Μεγαλονήσου, ζητούν απεγνωσμένα από τον Γενικό Εισαγγελέα να θέσει εκτός νόμου το Ε.ΛΑ.Μ., διότι έχουν θορυβηθεί από την ευρεία αποδοχή που έχει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στην κυπριακή κοινωνία!
Οι παράνομες διώξεις όμως που γίνονται σε αρκετές χώρες θα φέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Στην επόμενη ευρωβουλή οι θνησιγενείς νεοφιλελεύθεροι της δεξιάς και της αριστεράς όπως και εκείνοι του ερμαφρόδιτου κέντρου θα έχουν απέναντί τους μία ισχυρή εθνικιστική ευρωπαϊκή ομάδα η οποία θα προετοιμάσει τον δρόμο για μια Ευρώπη πραγματικά ελεύθερη και δημοκρατική.

Στράτος Καρανικολάου

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...